jobb just nu!

Spontanansökan äldreomsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Nybro kommuns vision är "Med trygghet, nyfikenhet och nytänkande bygger vi en ny bro till framtidens större Nybro."

Omsorgsförvaltningen svarar för vård och omsorg i ordinärt och särskilt boende till företrädesvis äldre. Förvaltningen har drygt 500 anställda. Ledstjärnan i arbetet är ett hälsofrämjande förhållningssätt, där vi värderar teamarbetet högt.

Rekryterings- och bemanningsenheten i omsorgsförvaltningen behöver DIG som vill rycka in och göra viktig skillnad för de som behöver dig som mest!

Just nu söker vi extra mycket personal med anledning av omsorgens ökade behov p.g.a. Corona. Det kan röra sig om både kortare och längre anställningstider, och du kan komma att bli placerad kortare eller längre period på en och samma arbetsplats. Omsorgsförvaltningen arbetar kontinuerligt med riskbedömningar för att säkerställa att arbetsmiljön är så trygg som möjligt. Du som nyanställd kommer att erbjudas en kortare utbildning kring omsorgsarbete och de extra rutiner som gäller just nu i samband med Corona. Du kommer också få tillgång till arbetskläder och skyddsutrustning.

Arbetsuppgifter

Har du god människosyn, högt kundfokus och kunskap i omvårdnad av äldre är du välkommen till oss. Omsorgsförvaltningen i Nybro kommun startar nu upp en rekryterings- och bemanningsenhet som ska fyllas med medarbetare som vill bidra med livskvalité. Det handlar om att få våra kunder i hemtjänsten och på äldreboende att få leva ett värdigt liv.

Du kommer att ha din anställning hos rekryterings- och bemanningsenheten som stödjer vår ordinarie verksamhet. Vår verksamhet pågår under veckans alla dagar och dygnets alla timmar.

Det kan finnas möjlighet att bli anställd både på kortare och längre sikt, samt som timvikarie. Ange gärna i din ansökan vad du är intresserad av. Som timvikarie kan du komma att behöva hoppa in med kort varsel när den ordinarie personalen har planerad eller oplanerad frånvaro, eller när arbetsbelastningen är högre för en kortare period. Som tillfälligt anställd för kortare eller längre uppdrag kan du komma att bli placerad för kortare eller längre uppdrag där verksamheten har behov.

Det är viktigt att du tycker om ett högt arbetstempo och att du har förmågan att anpassa dig utifrån olika situationer.

Kvalifikationer

Det ställs inga krav på tidigare arbetslivserfarenhet, men för vissa tjänster, främst inom hemtjänsten, krävs B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då du kommer att ha en betydande roll i våra kunders vardag.

Känner du igen dig i något av följande?

* Du har ett intresse för hälsa och människor.
* Förmåga att ta egna initiativ och ansvar.
* Är social och trivs med att arbeta i grupp.
* Har goda kunskaper i det svenska språket.
* Lätt för att kommunicera och är lyhörd för utmaningar.
* Har positiv inställning och attityd i förändringsarbete.
* Uppvisar mod och vågar tänka nytt.
* Har vana av att använda dator/telefon som arbetsredskap.
* Gillar att arbeta i en omväxlande och framtidsorienterad arbetsmiljö.
* Är serviceinriktad.
* Vill alltid lära dig mer, till nytta för Äldreomsorgens verksamhet och för att utvecklas som
person.

Då kommer du trivas hos oss!

Vi hoppas att just du vill bidra med din vilja och kompetens till äldreomsorgen. Urval och tillsättning sker löpande i mån av behov i verksamheten.

Med anledning av arbetsmiljölagen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer just nu måste du vara minst 18 år för att få anställning.

Anställningens omfattning

Omfattning kan variera.

Ansökan

Referensnummer:   19-177

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.
Månadslön kan förekomma beroende på anställningens längd.

Anställning

Antal tjänster varierar beroende på behov.

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.