Legitimerad Fysioterapeut/sjukgymnast 100%

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Social sektor i Höörs kommun erbjuder vård och omsorg till äldre personer och till personer med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning. I verksamheten ingår särskilt- och ordinärt boende, boendestöd, gruppbostäder och personlig assistans. Utifrån ett hälsofrämjande, salutogent, förhållningssätt arbetar vi för den enskilde medborgarens känsla av sammanhang genom att fokusera på meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet.
Vi har ett uttalat medborgarperspektiv, ett kommunikativt ledar- och medarbetarskap och tydliga mål och strategier.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är redo att anamma Social Sektors värdegrundsord:
ANSVAR BEMÖTANDE RESPEKT TILLIT

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett tvärprofessionellt team som består av arbetsterapeut, sjuksköterska och biståndshandläggare i samarbete med undersköterskor. Ditt arbete kommer att vara förlagt till ordinärt boende och särskilt boende.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara funktionsbedömningar, upprättande och utförande av rehabiliterings- och behandlingsinsatser, utprovning/förskrivning av förflyttningshjälpmedel och handledning av vårdpersonal. Vi dokumenterar i ProCapita + men är på väg in i ett nytt journalsystem LifeCare HSL.

Kvalifikationer

• Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut.

• Du är villig att lära nytt och är öppen att finna nya lösningar, har förmåga att samarbeta och engagemang för medborgarna.

• Då resor ingår i tjänsten är körkort ett krav och din svenska ligger på minst nivå C1 (enl. europarådets nivåskala).

• Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Tillträde 211201 eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   120/21

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.