jobb just nu!

Vikarier till Socialpsykiatrin

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter

Som stödassistent inom socialpsykiatrin arbetar du med att ge stöd i vardagen till personer med psykiska funktionsnedsättningar utifrån ett salutogent förhållningssätt. Det salutogena förhållningssättet innebär att arbetet inriktas på att göra vardagen meningsfull, begriplig och hanterbar för den enskilde. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta utifrån den enskildes individuella genomförandeplan. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta strategiskt och målmedvetet med det pedagogiska arbetet. Du ska verka för god livskvalité där den enskilde ges bästa möjlighet att bibehålla samt utveckla sina förmågor. Detta innebär att du på ett positivt sätt skall uppmuntra, stimulera och engagera den enskilde till ökad självständighet samt skapa kontinuitet och trygghet. I arbetet ingår även samverkan med andra aktörer, både internt och externt, samt dokumentation.
Socialpsykiatrins verksamhet består av särskilda boenden, boendestödsgrupper och sysselsättning. Vi söker just nu vikarier/sommarvikarier till vårt särskilda boende samt boendestöd.

Kvalifikationer

Kvalifikationer - Viktig
För att lyckas i rollen som vikarie hos oss inom socialpsykiatrin behöver du kunna arbeta självständigt samt ha lätt för att bemöta människor med varierande behov, vara lyhörd och ha en god samarbetsförmåga. Är du undersköterska, behandlingsassistent eller annan har utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig är det meriterande, men inget krav.

Vi tror också att det är viktigt att du har

- förmåga att anpassa ditt arbete till de behov verksamheten och dess kunder har
- en reflekterande inställning till dig själv och ditt arbete
- förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor
- förmåga att skapa goda och trygga relationer
- förståelse kring vikten att följa rutiner
- god förmåga att kunna sätta gränser


Körkort är ett krav för denna tjänst.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-04-13

Tidsbegränsad till: 2020-08-31

Intervjuer och tillsättning sker löpande och enligt överenskommelse
Enligt överenskommelse
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   C36098

Gör ansökan