jobb just nu!

Vi söker sjuksköterskor till Enköpings kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Arbetsuppgifter

Vi söker sjuksköterskor till följande verksamheter:
Hemtjänst centrum, 2 tjänster dagtid samt jour var fjärde helg
Vo jour, 2 tjänster - natt/kväll/helg

Uppdragen omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för legitimerad sjuksköterska i kommunal hälso- och sjukvård.

Hemsjukvården:
Vi söker två sjuksköterskor på heltid till den kommunala hemsjukvården i centrala Enköping. Du arbetar främst dagtid och har ansvar för ett avgränsat område. Du träffar patienter i deras hem och utför vården där utifrån uppdrag från bl a primärvården. I uppdraget ingår samverkan med främst hemtjänstens personal, men även med andra aktörer som arbetsterapeuter, fysioterapeuter, läkare, anhöriga etc . Du har ansvar för att vägleda hemtjänstens personal i HSL samt delegera HSL-insatser. Du har stor frihet i ditt uppdrag och i arbetets upplägg. I arbetsgruppen ingår flera erfarna sjuksköterskor samt en undersköterska och tillsammans arbetar vi mot uppsatta mål och med verksamhetsutveckling. Hemsjukvården är en del av Hemtjänst centrum. I tjänsten ingår även arbete i den kommunala jourverksamheten var fjärde helg.

Vo jour:
Som joursjuksköterska ansvarar du för öppenvårdsinsatser på sjuksköterskenivå för kunder som bor i eget boende och kunder på särskilt boende vilka har behov av HSL-insatser utifrån sjuksköterskenivå på jourtid. Insatserna kan vara både planerade och akuta. Joursjuksköterskorna utför beställningar av hemsjukvård inom Vård- och omsorgsförvaltningen, primärvården samt privata vårdföretag. Som joursjuksköterska har man också ett handledande och arbetsledande ansvar för baspersonal inom vård och omsorg under jourtid. Tillsammans med arbetsgruppen och kvalitetsgruppen bidrar du till verksamhetens utveckling och att vi når uppsatta mål. I arbetsgruppen ingår flera erfarna sjuksköterskor och du har stor frihet i ditt uppdrag och i arbetets upplägg.

Kvalifikationer

Krav:
Legitimerad sjuksköterska
B-körkort
Behärska det svenska språket väl i tal och skrift
Arbetslivserfarenhet som sjuksköterska

Meriterande:
Erfarenhet av hemsjukvård eller jourverksamhet sedan tidigare.

Personliga egenskaper:
Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Du tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du är en god lyssnare, är mottaglig för motparten och har en förmåga att anpassa dig till situationen och ändrade omständigheter.

Du arbetar bra med andra människor, relaterar sig till dem på ett lyhört sätt och ser möjligheter i samverkan med andra aktörer. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har en förmåga att se helheten och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar, väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden. Du visar på ett gott omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-05-01

Efter överenskommelse
Tjänstgöringsgrad efter överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   C36139

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.