Arbetsterapeuter

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Titta på Tierp, ta steget, landa och älska. Tierps kommun har ett bra och nära läge mellan Uppsala och Gävle och för jobb på distans. Tierp har Stockholm, Uppsala eller Gävle inom mindre än en timmes räckhåll. Med goda och varierande boendemiljöer, havsnära natur, skog och kultur inpå knutarna, bra kärna, infrastruktur och kommunikationer, erbjuder vi dig stor livskvalitet i det lilla. Våra värderingar betyder mycket för oss. Vi arbetar utifrån respekt, ansvar, kundfokus, mod och framtidstro. Vi tillämpar tillitsbaserad ledning och styrning för starka relationer och förtroende mellan chefer och medarbetare. Läs mer om oss på tierp.se

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som Arbetsterapeut hos oss.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalité som är värdeskapande för våra kunder.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut behöver du ha ett lösningsfokuserat arbetssätt där individen är i fokus. Du arbetar i hemvården främst med äldre men även med personer med funktionsvariation. I arbetet ingår att göra bedömningar i livets alla skeenden, att träna, tillvarata och utveckla patienters förmågor samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel. Arbetet sker i nära samarbete med övrig personal inom hemvården och ställer krav på god samarbetsförmåga. Det ingår att handleda/utbilda omvårdnadspersonal kring bland annat förflyttningar/förflyttningsteknik, viloställningar etc.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad arbetsterapeut. Utöver adekvat utbildning är det en merit om du har erfarenhet men inget krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som arbetsterapeut präglas ditt arbete med den enskildes delaktighet i fokus. Du arbetar med att identifiera och aktivt förebygga hälsorisker i livets alla skeden. Det är viktigt att du är serviceinriktad och ansvarskännande samt kan utföra arbete både självständigt och i team. Som person ser du möjligheter, är positiv och motiverad till att vara en del av verksamhetens fortsatta utveckling.


Tierps kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-02-01

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1073479

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.