Städare Sjöängen, 100%

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor och utmaningar. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Du är en god ambassadör för verksamheten samt står för en god samverkan. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.

Tjänsten tillhör Städenheten på Tekniska förvaltningen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med löpande städ, storstäd och golvvård. Vi förespråkar maskinell städning som ökar effektiviteten såväl som städkvalitén samt bidrar till bättre ergonomi i arbetet och arbetsmiljön.

Kvalifikationer

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av städ och eller utbildning inom städ. Meriterande är om du har städkompetensbevis i form av SRY eller PRYL-utbildning. För att lyckas i denna roll behöver du också ha erfarenhet av att arbeta med städmaskiner.

Viktiga personliga egenskaper som gör dig framgångsrik i tjänsten är att du har ett brett synsätt och är lösningsorienterad. Du är självgående och har förmåga att prioritera och planera ditt och gruppens arbete. Vara noggrann och strukturerad.
Vi värderar att du är serviceinriktad och flexibel samt att du trivs med att hantera många kontaktytor. Vidare så uppskattar vi förmåga att se möjligheter till utveckling och förbättring av verksamheten.

God samarbetsförmåga, positiv inställning och ett helhjärtat engagemang ser vi som nödvändiga för att du ska trivas på denna tjänst.

Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav. För denna tjänst krävs också utdrag från Polisens belastningsregister.

Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Anställningens omfattning

Tillträde 2022-09-01 eller enligt överenskommelse.

Provanställning tillämpas. Därefter finns möjlighet till en tillsvidareanställning.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   Städare Sjöängen, 100%

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag finns.

Övrigt

Välkommen med din ansökan via www.offentligajobb.se.
Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt.