jobb just nu!

Lärare i matematik och fysik till Luleå gymnasieskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Barn- och utbildningsförvaltningen.
Skolan i Luleå – en nationell förebild.

Våra ledstjärnor är;
- Engagemang
- Ansvar
- Kompetens

I centrala stan finns Luleå Gymnasieby som är ett campusområde som samlar de flesta kommunala gymnasieutbildningarna med nästan 2300 elever. Eleverna i Luleå Gymnasieby skall ges förutsättningar för ett livslångt lärande genom att fokusera på kunskaper, delaktighet, ansvarstagande och ledarskap så att de förbereds för arbetslivet och som samhällsmedborgare i övrigt.

Kontakterna med näringslivet är många och i de lokala styrgrupperna samverkar näringslivet med gymnasieskolan för att skapa goda förutsättningar för eleverna att vara väl förberedda förtiden efter gymnasieutbildningen.

Vi erbjuder en kreativ och kunskapsinriktad skola med konstruktivt arbetsklimat bland elever och medarbetare, en mångkulturell skola med samverkan med olika aktörer.

Verksamheten kännetecknas av kreativitet, dialog och engagemang med en tydlig styrning och ledning och ett aktivt systematiskt kvalitetsarbete i väl fungerande rektorsområden.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi behöver förstärka Naturvetenskapsprogrammet med en gymnasielärare inom matematik och fysik, önskvärt även inom programmering.

Du kommer att undervisa i ämnena Matematik och fysik inom Naturvetenskapsprogrammet vid Luleå Gymnasieby. Förutom undervisning och mentorsuppdrag förutsätts arbete och samverkan med programlag, inom ämneslag och med elevhälsa.

Kvalifikationer

Du är behörig och legitimerad gymnasielärare i ämnena matematik- och fysik. Meriterande om du även har behörighet att undervisa inom programmering. Bifoga examensbevis och lärarlegitimation vid ansökan.

Det här arbetet passar dig som har god samarbetsförmåga och har förmåga till struktur och organisation, samt har ett genuint intresse av att arbeta med ungdomars utveckling

Anställningens omfattning

Tillträde: 2019-08-15 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A866732

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb