jobb just nu!

Legitimerad Sjuksköterska, vik

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk är en turist- och besöksnäringskommun vid polcirkeln i hjärtat av Lappland. Att arbeta, bo och leva i det norrbottniska inlandet innebär i hög grad att Du aktivt kan utveckla en livsstil som till stor del bygger på trygghet och en verklig upplevelse av orörd natur. I Jokkmokk har Du genuina möjligheter att på ett naturligt och enkelt sätt vidareutveckla Ditt intresse för friluftslivet såsom fiske, jakt, vandring, skoter, skidor m.m. i en fjällnära och rofylld miljö, såväl sommar som vinter.

Hälso- och sjukvårdsenheten är en del av socialtjänstens verksamheter riktad mot vård- och omsorgsboende, hemsjukvård och funktionshinder. Enheten består av sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast samt undersköterska som utför kvalificerad sjukvård med patienten i fokus. Hos oss inom hälso- och sjukvårdsenheten är arbetsglädje och stolthet kärnan i vårt arbete och erbjuder dig en trevlig arbetsplats med kompetenta och erfarna kollegor.

Vi du vara med och utveckla vår verksamhet? En av våra sjuksköterskor är föräldraledig och därför söker vi dig som vill vara med på vår resa att möta framtidens vård- och omsorg. Du får ett spännande och utmanande arbete som levererar vård och omsorg av hög kvalitet. Vi är stolta över att ha ett av Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Välkommen att göra skillnad i människors vardag, varje dag!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska erbjuds ett spännande och utmanande arbete där du arbetar med hemsjukvård i vård- och omsorgsboenden samt ordinärt boende. Du kommer att arbeta självständigt och i team med övriga leg. professioner, i nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen, stödfunktioner och chefer. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter där du ska kunna utföra medicinska bedömningar, behandlingar, läkemedelshantering samt stöd och handledning till vård- och omsorgspersonal. Journal förs i vårt verksamhetssystem Procapita.

Schemalagd arbetstid förlagd där även kväll- och helgtjänstgöring ingår. Du är schemalagd var femte helg. Viss beredskapstjänstgöring kan ingå efter överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som Leg. Sjuksköterska, du är positiv, kreativ, kompetent och ansvarstagande som tycker om att arbeta med främst äldre och funktionshindrande människor.

Du bör ha förmågan att arbeta strukturerat, ha lätt för att handleda och vara kreativ i din vardag. Du är flexibel och bidrar till en god arbetsmiljö till medarbetare på alla nivåer samt tar ansvar för ditt uppdrag.

B-körkort är ett krav

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2019-09-30

Tillträde snarast
100%
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   149/2018

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

För denna tjänst gör vi urval och intervjuar löpande, tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi önskar därför din ansökan omgående.