jobb just nu!

Sommarvikariat Fordonsförare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Inom stadsbyggnadsförvaltningens avdelning Drift och underhåll ingår sektionerna Park, Gata, Lokalvård, Bygg och teknik samt Teknisk service. Sektionen Teknisk service omfattar verksamheterna Förråd, Transportcentral, Verkstad, Klottersanering och Fordonsadministration. Transportcentralen samordnar entreprenad- och transporttjänster till kommunens verksamheter. Vi hjälper bland annat Gata med sandning, plogning och sopning, Park att frakta blommor och material, Vatten & Avlopp med slam- och spolsugning och mycket annat.

Arbetsuppgifter

Som fordonsförare vid transportverksamheten på stadsbyggnadsförvaltningen kommer du att jobba som lastbilsförare. Du kommer till stor del att arbeta självständigt ibland tillsammans med andra yrkesgrupper.

Arbetsuppgifterna varierar med årstiderna, uppdragen utförs till stor del åt Stadsbyggnadsförvaltningens sektioner gata, park och evenemang samt VA-avdelningen. Förekommande arbetsuppgifter kan vara vattning, klippning, justering, materialtransporter mm.

Kvalifikationer

Du är en initiativrik och engagerad lastbilsförare som gärna har några års erfarenhet inom yrket. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en kvalitetsmedveten, flexibel och noggrann person som har lätt för att kommunicera med andra. Eftersom arbetet innebär en hel del kundkontakter bör du ha ett professionellt bemötande, vara serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Du bör vara noggrann, problemlösande och självständig. Arbetet kräver att du är uthållig och har en god fysik och hälsa.

Vi söker dig som har C-körkort, Yrkeskompetensbevis (YKB), och utbildning i säkerhet på väg, Erfarenhet är meriterande men inget krav.

Anställningens omfattning

Två sommarvikariat under perioden V 25-35, v 25-32
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A868988

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb