Resurs till Töcksfors skola, förskoleklass

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Årjängs kommun vill vi möta framtiden med att tänka nytt och annorlunda. Det är viktigt att vi kopplar upp oss mot det som växer, tänker plats och arbetsplats tillsammans och tar vara på de möjligheter som finns. Därför har vi idag ett antal pågående samarbeten med bland annat Karlstads universitet och näringslivet. Här finns det utrymme för nya människor och idéer. Var med på resan i Värmlands tillväxtkommun #näringsrikaårjäng

På Töcksfors skola startar skoldagen kl. 8:00 och avslutas ca 14.00 alla dagar utom fredagar då alla slutar strax efter lunch. Vi ses på arbetsplattsträffar en gång i veckan där vi har tydliga teman för varje träff. Vi är i en ständig förändring och utveckling. Just nu jobbar vi bland annat mycket kring elevers trivsel & inflytande, elevers måluppfyllelse samt pedagogiska planeringar.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu resurs till Töcksfors skola i förskoleklass.

Arbetet innebär att delta i förskoleklass och fritids för att stötta elev/ elever i sin skoldag. På Töcksfors skola hamnar du i ett positivt och trevligt arbetslag som är vana att stötta varandra i vardagen. Vi har ett gott samarbete och ett öppet och trevligt arbetsklimat.

Kvalifikationer

Förskolelärare med behörighet som lägst. Vid ett urval där vi inte mottagit ansökningar med legitimerade förskolelärarelärare värderas utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Erfarenhet av att jobba med barn i skolan är meriterande.
Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-09

Tidsbegränsad till: 2021-12-21

Med möjlighet till förlängning.
50 %

Ansökan

Referensnummer:   A1027221

Gör ansökan

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.