Sommarvikarier till Orion och Åkersbergsvägen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.Orion är ett äldreboende som ligger vackert beläget i området Gånsta med närhet till skog och natur. Orion består av tre våningar, med två enheter på varje våning. Två av enheterna har inriktning på omvårdnad för personer med demenssjukdom.

Åkersbergsvägen 3 är ett nybyggt omvårdnadsboende i utkanten av Enköpings stad, som erbjuder en fantastisk fin utemiljö. Boendet har sex enheter, varav en är en LSS enhet. Vi har även SoL enheter, varav två är demensenheter. Totalt finns det 57 lägenheter.

Vi erbjuder dig:

- Introduktion på arbetsstället
- Ett självständigt, ansvarstagande och händelserikt arbete.
- En möjlighet att få goda kunskaper och erfarenhet inom olika verksamheter.
- Många nya kollegor med god kompetens och erfarenhet.

Det är av yttersta vikt att kunder/klienter inom Vård och omsorgs verksamheter kan känna trygghet i den omsorg som kommunen har ansvar för. Därför måste du visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan erbjudande om anställning.

Handläggningstiden för ett utdrag är cirka tre veckor och du beställer det själv via Polisens webbplats. Beställ gärna utdraget samtidigt som du skickar in din ansökan så att du har allting klart om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Har du redan ett utdrag får det ej vara äldre än ett år.

Beställ ditt utdrag från belastningsregistret här:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilket hjälpbehov kunden har. Du kommer i huvudsak att arbeta med god omvårdnad, service och social samvaro men även dokumentation, planering, vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter och utvecklingsarbeten.

Om du söker sommarjobb på Åkersbergsvägens LSS enhet kommer din främsta uppgift att stötta kunden i sin dagliga livsföring. Du kommer aktivt arbeta för att varje kund ska få möjlighet att leva ett självständigt liv på det sätt som kunden själv önskar.

Vi söker dig som tycker om att arbeta tillsammans med äldre människor, tycker att social samvaro och meningsfullhet är viktiga ingredienser i vardagen.

Arbetstiden för de flesta sommarvikarierna är dag, kväll och helg men vi har även ett antal vikariat på natten.

Kvalifikationer

Har du undersköterskeutbildning och erfarenhet av arbete med personer med en demenssjukdom är det meriterande. Men det viktigaste är att du har rätt inställning och tycker att arbetet du gör är viktigt. Vi söker dig som tycker om att arbeta tillsammans med äldre människor och anser att social samvaro och meningsfullhet är viktiga ingredienser i vardagen.

Du ska ha fyllt 18 år och behärskar det svenska språket på ett sätt så du kan kommunicera med de boende, anhöriga och övrig personal samt kunna dokumentera det som verksamheten kräver.

Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett gott bemötande och inte rädd för att ta egna initiativ.

Vi kommer att rekrytera löpande under rekryteringsprocessen så ansök gärna så snart som möjligt.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
50-100%
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   C46967

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.