jobb just nu!

Sommarvikarier till Liljegården / Örsundsbro hemtjänst

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Liljegården är ett omvårdnadsboende för äldre och ligger i Örsundsbro. Det finns bra busskommunikationer.
Örsundsbro hemtjänst utgår från Liljegården och hjälper ett 50-tal kunder.

Arbetsuppgifter

Omvårdnad av äldre på omvårdnadsboende eller i hemtjänst
Personlig omvårdnad, hjälp vid måltider, service, aktiviteter

Kvalifikationer

Vi hjälper och stödjer äldre personer så att de kan leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Den goda vardagen ar mycket viktigt. Vi bemöter våra kunder med stor respekt där de har ett stort inflytande över sin hjälp.1.1 Personlig mognad , Är trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.

2.1 Helhetssyn, Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Förstår sin roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

2.1 Serviceinriktad, Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-06-17

Tidsbegränsad till: 2019-08-31

Semesterperioden är från 17 juni till 18 augusti. Vi önskar att man kan arbeta minst fem veckor sammanhängande under perioden.
Heltid/deltid

Ansökan

Referensnummer:   C25037

Gör ansökan