Förskollärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Titta in på vår jobbsida för att läsa mer om oss: https://jobb.enkoping.se

Gillar du utomhuspedagogik, variation i arbetet och att ta egna initiativ? Då skall du läsa vidare!

Vi söker nu en förskollärare till vår mobila förskola Norrskenet. Den här förskolan ger stora förutsättningar för naturinriktad pedagogik i varierande miljöer beroende på vart bussen åker den dagen. Under dagen är avbrotten få och de vuxna har stor möjlighet till närvaro och samspel med barnen. Bussen ger plats för 22 förskolebarn mellan 4-5 år. Mobila förskolan är en avdelning på Gånsta förskola och bussen är specialbyggd för den här verksamheten. Du kommer att jobba tillsammans med barnskötare som har bussförarkort.

Här är en film om att jobba i denna verksamhet: https://youtu.be/0DYUea3UQUw

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du för att leda, planera, dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med arbetslaget. Du utvecklar och utformar den pedagogiska verksamheten med dina kollegor så att alla barn kan utveckla sitt allra bästa jag. Du arbetar tillsammans med övriga i arbetslaget för att skapa en trygg, rolig och lärorik miljö för barnen. Vi utgår ifrån varje barns förmåga att utvecklas där du stärker barnet genom att lyssna, stötta och uppmuntra.

Hos oss bidrar du till att verksamheten utvecklas i rätt riktning och ger våra barn goda förutsättningar att växa och utvecklas i en trygg, rolig, utmanande och lärorik miljö alla dagar. I denna tjänst kommer du som förskollärare ges stort utrymme till att påverka och driva arbetet på den mobila förskolan tillsammans med kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Utöver de akademiska kraven ser vi också att du har ett genuint intresse för utomhuspedagogik. Dina personliga egenskaper är också viktiga där du har ett stort intresse för människor och ser värdet i att alla människor är olika.

Du delar vår vision om att varje barn ska ges möjlighet att utveckla sitt allra bästa jag.
Du har förmågan att utgå ifrån varje barns behov och förutsättningar. Du är en god förebild samt är initiativrik och drivande i det pedagogiska arbetet.
Då dagarna ser olika ut behöver du vara flexibel och ha förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med barnen, föräldrarna och dina kollegor. Du uppskattar att tillsammans med kollegor ständigt planera, utvärdera och förbättra verksamheten.

För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lag om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Anställningens omfattning

Augusti eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   C54334

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.