jobb just nu!

Fysioterapeut/sjukgymnast

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och utforma framtidens rehabilitering i Vaggeryds Kommun? Och göra skillnad varje dag, på riktigt? Välkommen till en arbetsplats där det finns möjligheter och utmaningar! Socialförvaltningen söker nu fysioterapeut/sjukgymnast till Hälso- och sjukvårdsorganisationen.

Arbetsuppgifter

Vi är ett glatt arbetsgäng som består av sjukgymnaster och arbetsterapeuter.
Vi har ett öppet arbetsklimat och värdesätter delaktighet och teamarbete.

För dig finns goda möjligheter att arbeta med utveckling inom ditt ansvarsområde. Det finns också möjlighet till individuella kompetensutvecklingsinsatser. Vi erbjuder en mentor utifrån erfarenhet och önskemål från dig, som underlättar och stödjer din introduktion i arbetet.

I ditt nya jobb som fysioterapeut är vardagen rik på omväxling och du spelar en viktig roll för kommuninvånaren. Du arbetar i team tillsammans med arbetsterapeut, sjuksköterska och omvårdnadspersonal. I ditt uppdrag ingår att både självständigt och tillsammans med dina kollegor ansvara för bedömning, behandling, träning och uppföljning.

Du arbetar med patienter med olika diagnoser och funktionsnedsättningar, inom kommunens olika verksamheter, såsom hemsjukvård, hemteam, äldreboende, kortidsboende samt boende för personer med funktionsvariationer. I arbetet ingår också handledning av omvårdnadspersonal samt nära samarbete med övriga aktörer kring patienten såsom anhöriga och olika verksamheter inom regionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut och som har en vilja att arbeta med rehabilitering för att öka kommuninvånarnas livskvalité.

Du är ansvarsfull, positiv, självständig och flexibel. Vi förutsätter att du har ett bra bemötande och en förmåga att skapa goda relationer med vårdtagare och det övriga teamet. Tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård och/eller kommunal verksamhet är meriterande.

Körkort B är ett krav.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   19/111

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.