Administratör

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Vi söker en administratör till Torsbergsskolan i Bollnäs.

Arbetsuppgifter

Som administratör för både gymnasie- samt gymnasiesärskola samarbetar man med rektorer, lärare och kansliet på Hälsinglands Utbildningsförbund som deras administrativa stöd.
Du sköter lönehantering, anställningsavtal och andra personaladministrativa uppgifter med systemet Heroma som hjälp.
Elevadministration sköts via Skolplatsen där dina uppgifter är att bl a sköta elevadministration samt betygshantering. Övriga administrativa uppgifter förekommer så som t ex diarieföring och myndighetskontakter m.m.
Arbetet kräver stor flexibilitet och att du kan ha "många bollar i luften". Viktigt är att du är initiativrik och kan se vad som ska göras. Du har både intern och extern kontaktyta och ska kunna vara "ansiktet utåt" i kommunikation med olika aktörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning mot t ex handel och administration eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du måste ha goda allmänna It-kunskaper samt behärska Word och Excel. Erfarenhet från arbete i Heroma och Skolplatsen är meriterande. Kunskap och erfarenhet om arbete i offentlig förvaltning är också meriterande.

Anställningens omfattning

Tjänsten tillsätts snarast eller enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Ansökan

Referensnummer:   A1067349

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!