jobb just nu!

Legitimerad Fysioterapeut

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E22. Vi är en kommun som växer och har idag cirka 7 900 invånare. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närheten till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet. Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 700 medarbetare. Läs gärna mer om vår kommun och vårt arbete på www.Valdemarsvik.se och ta del av vår Vision 2025.

Kommunen har huvudansvaret för hälso- och sjukvård samt rehabilitering i hemmet.

Vill du vara med i vår pågående satsning på rehabiliterande arbetssätt i Valdemarsviks kommun?

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär tidig bedömning av rehabiliteringspotential och aktiv träning i hemmet, på vård-och omsorgsboende och inom kommunens LSS verksamheter, bedömningar till biståndshandläggare inför beslut samt utprovning av hjälpmedel. Vi arbetar konsultativt gentemot omvårdnadspersonal och håller i kontinuerliga ergonomi- och förflyttningsutbildningar. Vi jobbar i team där fysioterapeuter, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, enhetschefer och omvårdnadspersonal samverkar. Genom regelbundna teamträffar tar vi upp aktuella ärenden vilket vi ser som en stor styrka. Varje team har ett geografiskt område vi ansvarar för. Tillsammans arbetar vi proaktivt för att förebygga fall och ohälsa samt att bevara individens självständighet. Vi har ett gott och nära samarbete med vår MAR, MAS och biståndshandläggare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Vi vill att du ska vara en engagerad kollega i vår härliga grupp, är självgående och flexibel, har god samarbetsförmåga och gillar att arbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort krävs.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   739e/2019

Gör ansökan

Övrigt

Arbetstid: dagtid
Friskvårdspeng upp till 4000 kr/år.

Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Valdemarsviks kommun tillämpar rökfri arbetstid