jobb just nu!

Lärare gymnasiesärskolans individuella program

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Höghammargymnasiet är en gymnasiesärskola belägen i centrala Bollnäs.

Arbetsuppgifter

Vara lärare i individuella programmets ämnesområden med fokus på hem och konsumentkunskap, tillika mentor/klassföreståndare i en klass med fem elever på gymnasiesärskolans individuella program. Du har nära samarbete med klassens elevassistenter, övriga undervisande lärare i arbetslaget, specialpedagog och elevhälsoteam.

Kvalifikationer

Legitimerad speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning. Kunskaper inom området hem och konsumentkunskap/hushållslärare. Extra meriterande är specialkunskaper i AKK, digital kompetens med fokus på läromedel. Du ska vara väl insatt i gymnasiesärskolans styrdokument.
Erfarenhet av arbete inom gymnasiesärskolans individuella program är önskvärt och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-08-14

Ansökan

Referensnummer:   A787353

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!