Askersunds förskolor söker barnskötare till Norra området

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Askersunds kommun består idag av 13 förskolor utspridda på orterna Zinkgruvan, Åmmeberg, Olshammar, Hammar, Snavlunda, Åsbro, Rönneshytta och Askersund. Vi har en förskoleorganisation bestående av en rektor med tre biträdande rektorer som har ett nära samarbete för att arbeta likvärdigt på alla Askersunds kommuns förskolor. Förskolorna i kommunen är uppdelade i tre områden där de biträdande rektorerna ansvarar för varsitt område. Vi har ett eget barnhälsoteam bestående av två specialpedagoger och har ett gott samarbete med IFO samt BVC som inkluderar regelbundna träffar.

Vi är en kommun under tillväxt där vi söker dig som vill vara med och utveckla kommunens förskoleverksamhet på södra området. Norra området innefattar förskolor på orterna Snavlunda, Åsbro och Rönneshytta. Dessa förskolor har naturen som sin närmaste granne och som en naturlig del av förskolornas arbete.

Arbetsuppgifter

Är du en barnskötare som ser möjligheterna i att utveckla barnskötarens viktiga uppdrag på förskolan och vara en del i det kollegiala lärandet så tveka inte att söka denna tjänst. Vi söker dig som kan arbeta med både de allra yngsta barnen som de äldsta barnen på förskolan.

Vi söker dig som:
*är intresserad, engagerad och drivande medforskande pedagog.
*har god samarbetsförmåga med stora och små.
*utvecklar goda, tillitsfulla relationer med föräldrar.
*organiserar och strukturerar verksamheten så att den utmanar barnens förmågor, vilja att ta ansvar och utöva inflytande i verksamheten.
*professionellt och medvetet planerar, genomför, dokumenterar och analyserar avdelningens verksamhet.
*är intresserad att arbeta med förskolans systematiska kvalitetsutveckling.
*är väl förtrogen med förskolans styrdokument.
*är förtrogen med digitala verktyg.

Vi förväntar oss att du kan arbeta självständigt och tillsammans i arbetslag. Har god social förmåga och är en ansvarsfull person.

Askersunds kommun erbjuder:
* pedagogiska måndagar
* arbetskläder till alla tillsvidareanställda
* friskvårdsbidrag
* pedagogiska luncher
* fem kommungemensamma planeringsdagar/år

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Körkort B är ett krav, och tillgång till egen bil är önskvärt.

Anställningens omfattning

Tjänsterna tillsätts enligt överenskommelse samt om erforderliga beslut fattas.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1169442

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

* arbetskläder till alla tillsvidareanställda
* friskvårdsbidrag
* pedagogiska luncher

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!