jobb just nu!

Timvikarier till Hemtjänst centrum

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Arbetet som undersköterska och vårdbiträde inom hemtjänsten innebär att du i kunds bostad hjälper till och stöttar med vardagliga sysslor. Det är kunds behov av stöd till ett självständigt liv som styr arbetsuppgifterna.

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Arbetsuppgifter

Vill du göra skillnad för människor med hemtjänst? Vi söker just nu engagerade timvikarier till Hemtjänst centrum!

Som undersköterska eller vårdbiträde på Hemtjänst centrum arbetar du med stöd för främst äldre personer i deras hem och i deras vardag. Arbetsuppgifterna är varierande och utgår alltid från kundens behov. Du arbetar i huvudsak med god omvårdnad och service som t ex tvätt, städning, personlig hygien, enklare matlagning, men även med social samvaro och fritidsaktiviteter samt vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter. Du arbetar oftast själv och ibland tillsammans med en kollega. I uppdraget ingår även planering och dokumentation.

Du börjar din anställning med en obligatorisk introduktion där vi går igenom grundläggande delar som du behöver kunna för att göra ett professionellt jobb. Uppdraget som vårdbiträde eller undersköterska på Hemtjänst centrum handlar ytterst om att ge olika former av stöd för att den enskilde ska kunna bo kvar hemma så länge som möjligt och leva ett självständigt liv.

Hemtjänst centrum är indelad i sex områden och alla lokaler ligger i centrala Enköping. Dina arbetstider varierar med utgångspunkt i verksamhetens behov och du arbetar dag, kväll och även helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill göra skillnad för människor med hemtjänst. Är du undersköterska är det meriterande eller om du utbildar dig just nu. Det är också meriterande om du har arbetat med målgruppen äldre tidigare som undersköterska eller vårdbiträde och om du har arbetat inom liknande yrken. Har du körkort är det meriterande. Det är ett krav att du kan tala, förstå och skriva svenska. Det är också ett krav att du kan cykla.

Personliga förmågor: Du är trygg, stabil och har god självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Du är flexibel i ditt förhållningssätt och har en förmåga att anpassa dig till olika situationer. Du tar ansvar för din uppgift, är duktig på att planera ditt arbete och kan ta beslut självständigt. Du arbetar bra med andra människor, relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   C32411

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.