Lärare i förskolan Nyvångs förskolor

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 15 800 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Nyvångs förskolor har idag fyra avdelningar fördelade på Kolhuggarens förskola och Gruvlyckans förskola. Gruvlyckan öppnades i oktober 2020 med helt nyrenoverade lokaler. I augusti öppnar vi en femte avdelning på Gruvlyckan och en av tjänsterna ger möjligheten att starta upp en helt ny avdelning. På Nyvångs förskolor arbetar vi med barnens lärande och utveckling med utgångspunkt i samspel. Alla åldrar arbetar aktivt med Bornholmsmodellen. Genom att lägga grunden för att alla barn kan samspela lägger vi också en solid språklig grund. Vi har ett samarbete med Friluftsfrämjandet och har fått utbildning i konceptet Mulle i förskolan. De äldre barnen besöker regelbundet vår kolonilott och idrottshallen.
På våra förskolor har vi genom centrala resursenheten ett nära samarbete med kommunlogopeden och skolpsykolog vilket vi ser som en styrka! På förskolorna finns både språkpedagog, MTI-pedagog och ateljerista.

Kvalifikationer

Vi söker nu två förskollärare till våra förskolor. Du ska vara en nyfiken och engagerad förskollärare som brinner för barns utveckling och lärande. Du ska ha lätt för att samarbeta och lätt för att arbeta i team. Vårt systematiska kvalitetsarbete har barnet i fokus och därför är det viktigt att du har en god förmåga att observera och reflektera tillsammans med dina kollegor.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-09-06

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1043442

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvård

Övrigt

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.