jobb just nu!

Hemsjukvården i Höör söker sjuksköterskor

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 750 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Höörs kommun söker Leg. sjuksköterska, distriktssköterska för semestervikariat samt timvikariat. Vikariatet gäller dagtid, kvällar och nätter. Om timanställning sökes, uppge detta i det personliga brevet.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal hälso- och sjukvård i ordinärt- och särskilt boende.
Du planerar och leder det specifika omvårdnadsarbetet under arbetspasset. I arbetet ingår att handleda och utbilda omsorgspersonal i hälso- och sjukvårdsuppgifter vid behov. Vi jobbar i tvärprofessionella team med fysioterapeut, arbetsterapeut och handläggare. Dokumentation sker i Procapita plus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård som kan arbeta självständigt, strukturerat, omdömesgillt och är trygg i din yrkesroll. Vidareutbildning inom hälso- och sjukvård är meriterande.

Arbetet ställer krav på flexibilitet och god kommunikations och samarbetsförmåga, vilket i sin tur kräver social och pedagogisk kompetens. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt datorvana, helst av Procapita plus.

Krav: Körkort och svenska nivå C1 (enligt Europarådets nivåskala).

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är redo att anamma Social Sektors värdegrundsord: Ansvar, bemötande, respekt och tillit.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-06-08

Tidsbegränsad till: 2020-08-28

Längd på visstidsanställningen sker i dialog med den ansökande. Enligt överenskommelse.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   12/20

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.