jobb just nu!

Lärlingens förskola söker förskollärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Lärlingens förskola ligger i en skogsnära miljö i området Romberga. Vi består av fem avdelningar där vi jobbar åldersindelat för att främja varje barns rätt till en egen identitetsutveckling under lustfyllt lärande i smågrupper. Vi söker nu en ny kollega som tycker att det är spännande att arbeta i en mångkulturell förskola. Hos oss är barns språkutveckling en stor och väldigt viktigt del av vårt arbete.

Vi erbjuder dig som förskollärare:
• Två planeringsdagar/termin,
• Individuell planeringstid 3,5 t/v,
• Arbetslagsplanering 1,5 t/v
• Kollegialt lärande/fortbildning och nätverk
• Fria pedagogiska måltider
• Friskvårdspeng upp till 2000 kronor per år
• Arbetskläder
• Stor utemiljö

Intervjuer och anställning kan ske innan rekryteringstiden löpt ut.

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se
Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Arbetsuppgifter

Vi är priviligierade att varje dag få uppleva glädje, lek, få forska och pröva nya teorier tillsammans med barnen som är vår framtid. I din roll som förskollärare förväntas du leda och utveckla det pedagogiska arbetet i samarbete med övriga kollegor på förskolan.

Vi ser en stor fördel med vår mångkulturella personalgrupp. Tillsammans skapar vi möjligheter för barnen att utmanas, förundras, bli nyfikna och till inspiration för ny kunskap på sin väg i sitt livslånga lärande.
Barnen undervisas i mindre sammanhang i de olika kunskapsområdena utifrån intresse och behov.

Tillsammans med dina kollegor ska du utveckla verksamheten enligt Läroplanen samt vår pedagogiska värdegrund. Du arbetar alltid med barnets bästa i fokus. Du är en medforskande pedagog och lyhörd för barnens intressen.

Utifrån våra mål är du även med och ansvarar för att det sker ett systematiskt kvalitetsarbete, där du tillsammans med arbetslaget planerar, utvärderar och reflekterar. Lärandet synliggörs genom pedagogisk dokumentation och du arbetar aktivt för att skapa stimulerande och utvecklande lärmiljöer. Du har ett gott förhållningssätt till barn, föräldrar och kollegor och en tro på att allas kompetenser är lika viktiga.

Kvalifikationer

Du som söker har eller kommer inom kort att få förskollärarlegitimation och har via VFU eller på annat sätt arbetat inom förskola eller skolverksamhet.

Du arbetar bra med andra människor och kan relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar samt anpassar sättet att förmedla sitt budskap till mottagaren.

Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar.

Du har förmåga att se helheten och tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Du har förmåga att leda, motivera och förse andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du kan skapar engagemang och delaktighet hos dina kolleger.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-01-11

Tillträde 2021-01-11 eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C44236

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.
Innan anställning sker krävs att den sökande uppvisar utdrag ur belastningsregistret.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.