jobb just nu!

Måltidsbiträde Persöskolan inklusive lokalvård

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Måltidsservice rekryterar ett måltidsbiträde inom Luleå kommun med placering vid Persöskolan. Köket tillagar ca 200 lunchportioner dagligen samt frukost och mellanmål till förskolan.

Vi söker dig som är engagerad och vill vara med att utveckla måltiderna inom skola/förskola i Luleå kommun till en nationell förebild.

Arbetsuppgifter

I tjänsten medverkar du i alla förekommande arbetsuppgifter i köket som beredning av mat, servering, salladsberedning och disk. Många arbetsplatser tillämpar rotation bland de ingående arbetsuppgifterna vilket innebär att du ibland tillagar maten med stöd av kocken.

Ansvaret är att tillhanda hålla god, näringsriktig och säker mat. Specialkost vid allergi/överkänslighet lagas dagligen där säkerheten är prioriterad.

I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn så ett gott bemötande är betydelsefullt.

I tjänsten ingår lokalvård på en förskoleavdelning.

Måltidsservice arbetar efter styrande dokument, exempelvis näringsberäknad meny, anvisade inköp, strategi för måltidsverksamhet och dess riktlinjer och en gemensam värdegrund. Arbetet innehåller viss administration via dator, exempelvis att ta till sig nödvändig information i gemensamt lagringsställe och på intranätet, läsa/skicka mejl samt lättare arbeten i Word och Excel.

Måltidsservice genomför regelbundet gemensamma arbetsplatsträffar och internutbildningar planeras främst till skollov.

Kvalifikationer

Efter givna resurser strävar du alltid efter högsta kvalitet på måltiden du serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och smaker och har öga för de små detaljerna som förhöjer måltidsupplevelsen.

Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och sätter självklart matgästernas bästa i första hand. Vi ser att du har goda egenskaper såsom samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga.

Goda kunskaper i det svenska språket är nödvändigt för att hantera säker mat vid livsmedelsallergi.

Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person som är flexibel och van att organisera sitt arbete självständigt.

Du har gymnasiets hotell- och restaurangprogram eller annan utbildning/kurser inom storhushåll/restaurang alternativt yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Krav på arbetslivserfarenhet:
Dokumenterad erfarenhet av arbete i förskolekök/storhushåll/restaurang alternativt erfarenhet i utbildningsmiljö som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Nyanställda inom Barn- och utbildningsförvaltningen/Måltidsservice ska kunna uppvisa utdrag ur belastningsregistret i ej öppnat kuvert. Utdrag ur belastningsregistret beställs via polisens hemsida.

Anställningens omfattning

2019-08-20, eller efter överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A891992

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb