jobb just nu!

Vi söker en musiklärare till Enebackeskolan!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 600 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet ska vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.


Arbetsuppgifter

Enebackeskolan och Tjörnarps skola är en skolenhet med nästan 700 elever.

Vi söker dig som vill ta aktiv del i skolans och elevernas utveckling. Du kommer att ansvara för musikundervisningen i åk 4-6 på 50% av din tjänst. På resterande del arbetar du som lärare på låg- och mellanstadiet.

Som lärare ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleverna känner nyfikenhet och lust att lära. Du ingår i ett arbetslag där du är med och utvecklar den pedagogiska verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad musiklärare alternativt du som har en pedagogisk utbildning med stort intresse och kunskap om musik.

Du har ett medvetet pedagogiskt förhållningssätt, god kommunikationsförmåga, tar stort eget ansvar för elevernas måluppfyllelse samt har god förmåga att dokumentera elevernas lärande.

Stor vikt fästes vid dina personliga egenskaper och förmågor.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-01-07

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   139/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.