jobb just nu!

Enhetschef för Musikskolan i Osby

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Osby kommun ligger i nordöstra Skåne, i hjärtat av Sydsverige med goda kommunikationer som gör det lätt att pendla.

Söker du ett givande och intressant arbete med möjlighet att utvecklas i din roll? Då har vi jobbet du söker!

Som medarbetare är du en viktig del av dagens och framtidens utveckling. Vi finns där våra medborgare finns, vi påverkar och gör skillnad i människors vardag varje dag. Vi anser att vi har Sveriges viktigaste jobb!

I Osby kommun tar vi avstamp i en gemensam värdegrund i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra.

Idag finns det inom musikskolan cirka 240 elever vilka är fördelade på instrumental- och sångundervisning. Undervisningen är öppen för elever i Osby kommun från förskoleklass till och med gymnasiet (även vuxna i mån av plats). Förutom instrumental- och sångundervisning som bedrivs har musikskolan ett flertal ensembler. Nämnas kan blåsorkester, stråkensembler, rockgrupp, kör och blandade ensembler. Musikskolans utåtriktade verksamhet är mycket stor. Varje år genomförs cirka 60 olika arrangemang från det lilla formatet till större offentliga konserter.

Vi kan vi vill vi vågar! Vågar du?

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en ny enhetschef för vår fantastiska musikskola i Osby kommun. Vår kommunala musikskola är välfungerande och vi kan erbjuda dig en riktigt bra arbetsplats med stor gemenskap där det finns möjlighet att påverka och forma innehåll.

Musikskolan i Osby är en del av Kultur och fritid samt Barn och Utbildningsförvaltningen. Kultur och fritid arbetar för att skapa en attraktiv boende kommun. Detta gör vi genom att aktivt skapa möjligheter till delaktighet och utveckling för såväl den enskilde som samhället i stort via ett meningsfullt och innehållsrikt fritidsliv. Tillgängligheten för kommuninvånarna till musikupplevelser och utövande är i detta arbete en av grundstenarna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har konstnärlig högskoleexamen eller liknande, gärna inom musik. Du har ledarerfarenhet och får gärna ha gått någon form av ledarskapsutbildning eller rektorsutbildning för skolledare inom Kulturskola. Vi utgår från att du som söker har gedigen erfarenhet av arbete inom området samt ett brinnande intresse för musik och kultur.

För att trivas hos oss tror vi att du tycker det är roligt att arbeta nära verksamheten och nära dina medarbetare. Du har en god förmåga att inspirera och leda pedagogiskt utvecklingsarbete utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Samt har en god blick för omvärldsbevakning och att driva Musikskolans värden utåt.

Du motiverar, skapar engagemang och finner möjligheter tillsammans med dina medarbetare. Vi lägger vikt vid att du har en egen drivkraft och kan arbeta självständigt i en liten men bred verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som enhetschef för musikskolan har du ansvar för personal, arbetsmiljö och ekonomi inom din verksamhet. Du planerar, leder, delegerar, utvecklar och samordnar verksamheten utifrån mål, budget och riktlinjer. Du ansvarar även för marknadsföring av Musikskolan och ingår i ledningsgruppen för Kultur och fritid samt regionala nätverk.

Vårt erbjudande:
Vi kan erbjuda dig en utvecklande och utmanande roll i en expansiv kommun. Du kommer att ingå i ett team med musiklärare/enhetschefer/rektorer där samarbete och entusiasm är ledorden.

Osby kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension och växling av semesterdagstillägg till fler lediga dagar.

Tillsammans går vi igenom vilken typ av kompetensutveckling eller ledarskapsstöd som är lämpligt för dig och din utveckling i Osby kommun.

Ansökan

Referensnummer:   137/2019

Gör ansökan

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Vi har valt rekryteringssätt och undanber oss därför, vänligt men bestämt, all kontakt med rekryteringsbolag.

Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Osby kommun rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Osby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Om du blir kallad till intervju ber vi dig ta med betygshandlingar.

Vid eventuell anställning krävs registerutdrag från belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan!