Vikarierande Lärare år 1 Domnarvets skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Domnarvets skola är en allstadieskola F-9 med cirka 670 elever. Vi arbetar framtidsinriktat med fokus på arbetslag med ansvar för årskursen och en flexibel syn på schema och förutsättningar för elevernas lärande. Hos oss är team-tanken bärande, där man är en del av en helhet och står tillsammans för lärande och utveckling. Pedagogisk mångfald med elevens eget lärande sätts i centrum.
Vi har nära till naturen och härliga miljöer som man med fördel kan använda sig av i sina lektionsupplägg.

Då en av våra lärare ska vara föräldraledig behöver vi nu hitta en lärare som skulle trivas i en miljö tillsammans med behöriga kollegor där man arbetar tillsammans för att skapa bästa möjliga förutsättningar för eleverna. Team-tanken bör ligga dig varmt om hjärtat, där du både kan ta och ge i relation till kollegor för att bidra till fortsatt utveckling av vår verksamhet. Vi har en hög behörighet och ett stabilt arbetslag med mångårig kompetens som ständigt hittar nya vägar fram. Känner du att du också vill vara med i detta team och arbeta tillsammans med nytänkande och kreativitet? I så fall är detta tjänsten för dig! Med gemensamma kunskaper och erfarenheter skapar vi sammanhang, kontinuitet och progression i elevens utveckling och lärande.

Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara ansvarig lärare för en av klasserna i år 1-3, men ha stöd i ditt arbete av både kollegor och resursteam. Vårt resursteam består bland annat av speciallärare, specialpedagog, socialpedagoger och kurator och är ett kompetent, aktivt och viktigt stöd till våra lärare. Schemaläggningen ger goda möjligheter till samarbete över klass- och årskursgränser. I år F-3 har vi också ett nära samarbete med våra fritidspedagoger som till stor del finns med under skoldagen och som också ger möjligheter till flexibilitet i upplägg och genomförande. I schemaläggningen finns också avsatt tid för kollegialt lärande och samplanering via årskurslag och arbetslag.

För att du ska kunna vara den person vi söker så krävs att du har en positiv, flexibel och lösningsfokuserad grundsyn. Du är trygg i dig själv med god självinsikt och en bra struktur som grund. Du är en lagspelare, men har också förmåga att arbeta självständigt när uppdraget så kräver. Du har vana med yngre barn och kan uttrycka dig väl både i tal och skrift. Du ska vara väl insatt i skolans styrdokument samt ha en god förmåga att samverka både med kollegor, elever och vårdnadshavare. Du har relevant utbildning för uppdraget och erfarenhet av arbete med barn och ungdomar.

Vi siktar högt och arbetar målmedvetet för hög kvalitet, stor arbetsglädje och tydligt elevperspektiv.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med förskriven kompetens. Du har vana av att planera, genomföra, utvärdera, dokumentera och följa upp elevernas kunskapsutveckling. Du är väl insatt i LGR11. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du kan uttrycka dig mycket väl på svenska i både tal och skrift, samt ha god kompetens i både tal och skrift på engelska.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-03-07

Tidsbegränsad till: 2022-06-10

3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A1083348

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.