jobb just nu!

Gymansvarig till Aquarena

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro!

Aquarena är en av Sollefteå kommuns stora fritidsanläggningar. Här finns utrymme för många olika aktiviteter - bad, gym och gruppträning etc. Våra besökare varierar från idrottare till vardagsmotionärer och vi som jobbar här är en blandning av olika kompetenser som kompletterar varandra. Vi trivs med vårt jobb – att bidra till god hälsa och välbefinnande hos våra besökare.

Från och med 1 juni är det Sollefteå kommun som står för driften.
Nu saknar vi en pusselbit i arbetsgruppen – den som tar ansvar för Aquarenas gym och som också deltar i övriga arbetsuppgifter hos oss.

Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en gymansvarig på som vill driva och utveckla vårt gym samt vår crossfit inspirerade verksamhet.

Som gymansvarig på anläggningen har man i uppgift att vara en inspirationskälla som verkar för att anläggningen blir en naturlig del i närsamhället. Du kommer även att verka och agera utanför anläggningen för att skapa relationer som gör att fler investerar i sitt välmående.

Du kommer även att genomföra personligt anpassade träningsprogram och uppföljningar. Du jobbar aktivt med att hjälpa besökarna med sin träning genom att vara synlig ute på anläggningen.

Gymansvarig tar också ansvar för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht på anläggningen. Det innebär att utföra viss del av service på träningsmaskinerna samt att utföra städning i lokalerna.

I dina arbetsuppgifter ingå även att genomföra gruppträningspass, arbeta i receptionen/café samt finnas tillgänglig i bad verksamheten.

Kvalifikationer

Du har god erfarenhet av att leda både gruppverksamhet och individuell träning. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning som personlig tränare, fysioterapeut eller annan utbildning som bedöms lämplig alternativ erfarenhet av yrket.

Som person är du engagerad och har förmåga att motivera och samarbeta med andra. Du har hög servicekänsla och anpassar ditt bemötande efter besökarna olika personligheter och behov. Du använder din kreativitet både för att utveckla verksamheten i stort och för att utveckla träningsprogram för enskilda och grupper.

Du ska gärna ha erfarenhet av ha arbetat med sociala medier för kunna marknadsföra verksamheten samt hålla dig väl uppdaterat inom träningsvärlden idag.

Goda kunskaper i svenska språket såväl tal som skrift.

Anställningens omfattning

17 augusti eller enligt överenskommelse.

Vi ser att du söker snarast då löpande rekrytering tillämpas.

Ansökan

Referensnummer:   A942855

Gör ansökan

Övrigt

I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.