jobb just nu!

Fritidsledare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Upplevelseförvaltningen ansvarar för kultur-, idrott och fritidsfrågor samt utveckling av parkturism och besöksnäring i Enköping. Upplevelseförvaltningen har cirka 110 medarbetare med stor kompetens inom fyra verksamhetsområden samt en stab. Vi är i ett expansivt skede med bland annat ombyggnation av idrotts-och simhall, ishall och ett kulturhus.

Verksamheten barn och unga arbetar för att skapa meningsfulla fritidsaktiviteter för Enköpings barn och unga. Verksamheten består av fritidsklubbar, fritidsgårdar och kulturskola.
Enhet Unga består av två fritidsklubbar och fem fritidsgårdar, belägna i stad och på landsbygd. Vi arbetar för att skapa meningsfulla fritidsaktiviteter för Enköpings barn och unga.

Arbetsuppgifter

Vår verksamhet riktar sig till barn och unga från årskurs 3 till och med 19 år. Arbetet innebär att du som fritidsledare skapar bra och meningsfull verksamhet tillsammans med barnen och ungdomarna samt övrig personal. Som fritidsledare är du en förebild och ska föregå med gott exempel. Du får gärna vara personlig, men inte privat, i kontakten med våra besökare. Förhållningssättet är inkluderande. Vi arbetar hälsofrämjande och har nolltolerans mot droger, tobak och dopning.

Alla människor är olika och har olika förutsättningar. Alla är välkomna precis som de är! Verksamheten är politiskt och religiöst neutral.

Majoriteten av arbetstiden är förlagd i verksamhet.

Kvalifikationer

Du är utbildad fritidsledare eller vad arbetsgivaren bedömer motsvarande.

Du har erfarenhet av att arbeta med barn och unga i målgruppen, 9 - 20 år.

Du är självgående och strukturerad, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver processer vidare. Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.

Du är relationsskapande, utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Skapar kontakter och underhåller relationer.

Du arbetar bra med andra människor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du uttrycker dig väl på svenska, både i tal och skrift.

Det är även meriterande att vara flerspråkig och ha körkort.

Vi är en relativt liten enhet med många olika arbetsuppgifter. Därför är det viktigt att du är en i teamet, har förmåga att skapa goda relationer till de som besöker verksamheten, samarbetspartners och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi arbetar för en jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökande till den här tjänsten.

För den som erbjuds anställning krävs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-10-01

Ansökan

Referensnummer:   C29660

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.