Sjuksköterska Wesslandia vård och omsorgsboende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Wesslandia vård och omsorgsboende ligger i Karlholm.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som sjuksköterska hos oss.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalité som är värdeskapande för våra kunder.

Arbetsuppgifter

Wesslandia är Tierps kommuns största vård och omsorgsboende med ca 94 platser. Sjuksköterskeresurserna är fördelade så att varje sjuksköterska har OAS över ca 30 kunder.

Wesslandia har stort utvecklingspotential och där du i din profession är en viktig del för kundernas välmående utifrån ett långsiktigt kundnära arbete.

Du arbetar i team med enhetens övriga sjuksköterskor, biträdande enhetschefer,sjukgymnast, arbetsterapeut, omvårdnadspersonal och enhetschef.

Du har ett nära samarbete med kompetent omvårdnadspersonal med ett starkt engagemang och intresse där ni tillsammans med teamet ser helheten kring kund.

Du kommer även att vara del i kommunens sjuksköterskegrupp som kännetecknas av stöttande klimat och ett gott samarbete.

Sjuksköterskegruppen har även kontinuerliga utvecklingsmöten med kommunens MAS.

Som sjuksköterska arbetar du dagtid efter ett sjuveckorsschema med tjänstgöring var 7:e helg samt ca 3 kvällar på sju veckor som du planerar in själv i kommunens schemasystem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ditt hjärta i Äldreomsorgen och som vill jobba långsiktigt och nära våra äldre.
Vi söker dig som är:
Leg. sjuksköterska, gärna med erfarenhet av äldre och/eller rehabilitering. Du är flexibel och gillar att arbeta i team.
Du har ett bra bemötande, är lätt att samarbeta med och är tydlig i din kommunikation. Att du på ett positivt sätt tänker framåt och har den äldres bästa i fokus ser vi som en förutsättning för att du ska trivas hos oss. B-körkort är ett krav.

Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård och omsorg.

Ansökan

Referensnummer:   A997572

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vill du veta mera om tjänsten så tveka inte att höra av dig! Välkommen till oss!!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.