jobb just nu!

Pedagogisk Personal

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk är en turist- och besöksnäringskommun vid polcirkeln i hjärtat av Lappland. Att arbeta, bo och leva i det norrbottniska inlandet innebär i hög grad att Du aktivt kan utveckla en livsstil som till stor del bygger på trygghet och en verklig upplevelse av orörd natur. I Jokkmokk har Du genuina möjligheter att på ett naturligt och enkelt sätt vidareutveckla Ditt intresse för friluftslivet såsom fiske, jakt, vandring, skoter, skidor m.m. i en fjällnära och rofylld miljö, såväl sommar som vinter.

Västra skolan är en F5 skola med ca 150 elever. I nära anslutning till skolan finns sporthall, fotbollsplan, Talvatissjön med motionsspår samt vindskydd med eldstäder, pulkbacke. I samma byggnad som skolan finns även fritids, fjällbackens förskola samt skolexpeditionen där rektor, förskolechef och skolassistenter sitter. Här jobbar olika yrkes-grupper i nära samarbete med varandra för att tillvara ta varandra unika kompetenser på ett så bra sätt som möjligt.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är i huvudsak att jobba mot elev/elever med behov av särskilt stöd eventuellt också på grundsärskolenivå. Du kommer att jobba i nära samarbete med resurspersoner men även ingå i skolans specialpedagogiska team. Arbetet består av undervisning och stöd till enskilda elever men även handledning av pedagoger/resurspersoner, utveckla lärmiljöer, kartlägga/utreda elevers behov, utforma åtgärdsprogram och extra anpassningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare, grundskollärare, speciallärare, specialpedagog alternativt person med annan pedagogisk utbildning. Har du tidigare erfarenhet av att jobba inom särskola eller liknande uppdrag är det meriterande. För att passa för uppdraget tror vi även att du bör vara en kreativ och driven person med förmågan att se möjligheter och kunna skapa goda relationer. Du drivs av att utmana, både dig själv och andra, och ser möjligheter där andra ser problem.

Nu söker vi dig med adekvat utbildning eller erfarenhet av pedagogiskt arbete som vill bli en i vårt team. För dig med lärarlegitimation erbjuds tillsvidareanställning med placering inom kommunen. Vid eventuell avsaknad av behöriga tidsbegränsas anställning som obehörig lärare enligt skollagen. Det är då meriterande att ha erfarenhet av arbete med barn

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
100%

Ansökan

Referensnummer:   16/2019

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

Jokkmokks kommun erbjuder friskvårdsbidrag samt stipendier om 30 000 kr för nyanställda med relevant legitimation som uppfyller kraven att de varit folkbokförda och innehaft en tillsvidaretjänst inom Barn- och utbildningsnämndens (BUN) verksamhetsområde i Jokkmokk under de tre senaste åren. Ersättningen utfaller efter det att man arbetat tre år. Uppstår föräldraledighet eller studieledighet förlängs de tre åren med samma tidsperiod som ledigheten varar.

Stipendiet utgår inte till dem som varit tillsvidareanställda inom BUN:s verksamhetsområde de senaste fyra åren innan stipendiets start

För mer information se www.jokkmokk.se

Vi undanber oss alla säljsamtal, erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp då vi har interna riktlinjer kring detta,