jobb just nu!

Sommarvikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Stadsgårdens omvårdnadsboende är integrerat i ett hyreshus i centrala Enköping. Här har du närhet till buss, butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Stadsgården består av tre våningar med tio lägenheter på varje. Lägenheterna är avsedda för personer med en demenssjukdom.


Arbetsuppgifter

På Stadsgården arbetar du nära personer som har en demenssjukdom. Du ger stöd och omvårdnad i det personen själv inte klarar av.
Du är positiv och ser möjligheter istället för hinder. Du ger varje kund ett gott bemötande och en meningsfull dag. Du utgör en del av ett team där du arbetar både tillsammans med kollegor men även tar stort eget ansvar. Du är serviceinriktad och utgår från kundens behov i alla dina handlingar. Du är trygg i dig själv och kan därmed förmedla trygghet till kunden.

Vi ser gärna men det är inte ett krav att du har tidigare erfarenheter från liknande verksamheter. Du måste behärska svenska i både tal och skrift då en stor del av ditt arbete går ut på att kommunicera med kunder, kollegor och anhöriga samt sköta dokumentation rörande kunderna.

Kvalifikationer

Du ska vara bra på att bemöta personer med särskilda behov. Du ska ha social kompetens och självkännedom. Du ska kunna arbeta i grupp samt självständigt. Du behöver också ha en ödmjuk och vänlig personlighet. Vi ser gärna att du börjar innan sommaren för att hinna få en viss erfarenhet.

Anställningens omfattning

Vid överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   C24586

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.