jobb just nu!

Engagerad speciallärare, Norra skolområdet, Askersunds kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Norra skolområdet består av tre F-5 skolor i Åsbro, Rönneshytta och Snavlunda.

Arbetsuppgifter

Vi söker en speciallärare som känner ett särskilt engagemang för de elever som behöver extra stöttning i framförallt språk-, läs- och skrivutveckling samt matematik. Du arbetar tätt tillsammans med specialpedagog, elevhälsa, rektor och undervisande lärare där du planerar och genomför undervisning för de elever som är i behov av extra anpassningar och/eller särskilt stöd.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad speciallärare och ha erfarenhet av arbete i grundskolan. Du har goda kunskaper om läroplanen och de dokument som styr skolans verksamhet.
Du ska ha förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. För att lyckas med uppdraget bör du även kunna att arbeta självständigt, vara flexibel och lösningsfokuserad.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Observera att intervju och tillsättning sker löpande under annonseringstiden.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

Eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A740649

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Askersunds kommun arbetar med ett friskvårds- och hälsoperspektiv och som ett led i detta får du friskvårdskuponger varje år.

Askersunds kommun använder sig av en tobaksfri arbetstid.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare avseende ålder, kön och kulturell etnisk bakgrund.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med sökande ber vi dig om att ansöka via Offentliga jobb och inte via e-post eller papper.
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!