jobb just nu!

Säsongsarbetare till park- och gatuavdelningen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fastighetsavdelningen, park- och gatuavdelningen, plan- och exploateringsavdelningen, måltidsservice, vatten- och avloppsavdelningen, städservice, ekonomi och administration samt verksamhetsutveckling. På förvaltningen jobbar ca 280 personer och vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna. Vi har gemensamma aktiviteter och friskvård på arbetstid som skapar en kamratlig stämning på förvaltningen. Genom ett stort engagemang, god service och kunskap bidrar vi till en väl fungerande vardag för Enköpingsborna.

På park- och gatuavdelningen är vi 32 fast anställda som har hand om kommunens gator, torg, parker, lekplatser, grönytor, skogar och andra allmänna platser. Vi är ett glatt gäng med ett stort engagemang och ansvar för våra verksamheter. Brinner du också för vår verksamhet så är du mer än välkommen att skicka in din ansökan till oss.

Arbetsuppgifter

Vi söker ungefär 15 personer som under vår högsäsong, april-september, hjälper oss att ta hand om vårt vackra Enköping med kransorter. Tjänsterna pågår under olika delar av säsongen och vi anställer därför både för kortare och längre säsongsanställningar. Du blir en del av ett härligt team som sköter kommunens parker, grönområden, lekplatser, gatumiljöer och utemiljöer, till exempel skolgårdar.

Dina arbetsuppgifter blir bland annat vattning, gräsklippning, skräpplockning och ogräsrensning.

I en av tjänsterna kommer det även att ingå att köra traktor, bland annat för att kunna vattna träd.

I ytterligare en tjänst söker vi en person som är allmänt händig och som kan snickra ihop enklare konstruktioner och måla.

Kvalifikationer

För alla tjänsterna ser vi gärna att du har anläggnings- eller trädgårdsutbildning eller erfarenhet av liknande arbete. Du behöver också ha ett stort intresse för den gröna utemiljön. Körkort klass B är ett krav för alla tjänsterna.

I tjänsten där traktorkörning ingår ställer vi krav på erfarenhet av att köra traktor. I tjänsten där snickeri och målning förekommer behöver du ha erfarenhet från liknande tjänst/arbetsuppgifter/kunskaper.

För oss är det viktigt att vi trivs tillsammans och därför ställer vi krav på att du har en god samarbetsförmåga. Andra egenskaper vi tycker är viktiga är att du är uthållig, självgående och serviceinriktad.

Anställningens omfattning

Tillträde från april och framåt

Ansökan

Referensnummer:   C23981

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.