jobb just nu!

Miljöinspektör sökes till Höörs kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

• Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 600 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet ska vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.


Arbetsuppgifter

Vi söker nu en miljöinspektör med huvudsaklig inriktning mot inventering och tillsyn av avloppsanläggningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är inventering och tillsyn av avloppsanläggningar, allt från små enskilda avloppsanläggningar till kommunala reningsverk. Du planerar och genomför inspektioner samt handlägger inkommande ärenden såsom anmälningar, klagomål och remisser. Information och rådgivning är också en viktig del av arbetet. Du deltar i utveckling av verksamheten och har ett modernt och pragmatiskt arbetssätt inom tillsyn. Även andra arbetsuppgifter inom miljöområdet kan förekomma.

Kvalifikationer

Du som söker har genomgått miljö- och hälsoskyddsutbildning eller annan likvärdig utbildning och har erfarenhet av
arbete med tillstånd och tillsyn inom miljöområdet, företrädelsevis med enskilda avlopp. En stor del av arbetet sker ute på fältet och B-körkort är därför en nödvändighet.

Du gillar att arbeta med människor och tycker det är viktigt med gott bemötande. Du är kunnig inom området är trygg i din arbetsroll. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. Du är van att arbeta såväl självständigt som i team. Du är drivande, och har god förmåga att planera och prioritera ditt arbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kunskap i GIS och Vision är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-09-01

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   83/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.