Utvecklingsstrateg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Vi söker en drivande utvecklingsstrateg som i nära samarbete med rektorerna och sektorsledningen utvecklar och kvalitetssäkrar utbildningen i Höörs kommun. Uppdraget omfattar verksamheter grundskola, grundsärskola och fritidshem.

Arbetsuppgifter

I uppdraget som utvecklingsstrateg ingår att bistå rektorerna och huvudmannen i utvecklingsarbetet genom att identifiera utvecklingsområden och planera och genomföra insatser utifrån rådande nuläge. Uppdraget innebär att du i samråd med rektorer handleder personal, samordnar kompetensutvecklingsinsatser, bistår med underlag för resursfördelning och utgör en viktig diskussionspart och stöd till såväl skolledning som till huvudmannen.

Tjänsten är mångsidig och innebär stor frihet under ansvar, vilket ställer krav på förmåga att strukturera arbetet. Som utvecklingsstrateg behöver du känna dig trygg i att utmana och stödja samt vara väl förtrogen med skolans styrdokument och aktuell forskning. Tjänsten ingår i utvecklingsavdelningen och tillsammans med digitaliseringsstrateg planerar och genomför utvecklingsstrategen även kompetenshöjande insatser avseende skolans digitalisering.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare, gärna med någon form av vidareutbildning. Erfarenhet av handledande uppdrag och processledning är meriterande. Eftersom Höörs kommun har ett stort fokus på den digitala kompetensen är det meriterande med goda kunskaper om digitaliseringen i skolan. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Anställningens omfattning

Tillträde 2022-08-05
75-100%

Ansökan

Referensnummer:   74/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kan kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.