jobb just nu!

Undersköterska till Kajutans dagverksamhet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Socialförvaltningen har medborgarnas behov i centrum och utgår ifrån socialnämndens vision "Meningsfullt liv i Luleå". Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål.

Socialförvaltningen är indelad i verksamhetsområdena Vård och omsorg, Hälso- och sjukvård samt Individ och familjeomsorg.

Vi söker en undersköterska till Kajutans dagverksamhet för personer med demenssjukdom.

Arbetsuppgifter

Arbetet på dagverksamheten innebär att du ger stöd och service utifrån gästernas individuella behov samt ansvarar för att de får en god omvårdnad. Du arbetar i team med olika yrkesprofessioner, för att ge gästen bästa möjliga stöd utifrån hens behov, resurser och möjligheter. För att bibehålla gästernas fysiska och psykosociala förmåga arbetar du mycket med olika aktiviteter såsom bakning, målning, sång, dans och musik.

Tillsammans med dina kollegor skapar du möjlighet till kvarboende, utgör stöd till anhöriga som vårdar samt medför att våra gäster ska få en meningsfull dag. Dokumentation är en viktig arbetsuppgift och du ansvarar för att dokumentera i Treserva enligt SoL. Med fokus på gästen ska du med hjälp av vår gemensamma värdegrund arbeta för att utveckla välplanerade och flexibla lösningar.

Arbetstiden är i huvudsak dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer

Du är undersköterska med fördjupning från Demens- och äldrepsykiatrispecialiserad undersköterska (Yh-utbildning) eller annan eftergymnasial utbildning inom demensvård som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har god datavana och dokumentationsförmåga samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Du är flexibel, ansvarsfull samt innehar god empatisk förmåga. Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, ett positivt synsätt samt engagemang mot både kunder och arbetskamrater. Som person är du förändrings- och utvecklingsinriktad, engagerad och lyhörd mot kunder och närstående samt har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Du ska även ha ett stort intresse av att arbeta med personer med demenssjukdom. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Ansökan

Referensnummer:   A865188

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb