jobb just nu!

Vi söker en kock

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med planer för en internationell flygplats i Sälen.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsuppgifter

Vi söker just nu en kock till Orrmyrgårdens kök i Malung.

Hos oss ansvarar du för tillagning av alla måltider för de boende på Orrmyrgården och Vårdhemmet. Totalt lagas det 140 portioner.

Utöver tillagning så ansvarar du också för beställning av matvaror via vårt beställningssystem Proceedo.

Arbetstiden är förlagd till veckans alla dagar, vilket innebär att du även arbetar vissa helger. Schemat läggs för femveckorsperioder och schemasystemet är relativt flexibelt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har någon form av köksutbildning, exempelvis storköks- eller restaurangutbildning på gymnasienivå eller liknande. Du bör ha erfarenhet som kock i storkök och/eller restaurang samt kunskap/erfarenhet kring dietmatlagning samt egenkontrollsprogram.

Datavana och erfarenhet av beställning ses som meriterande.

Som person ska vår blivande kock:
- tycka om att laga mat
- ha en positiv inställning till sitt arbete, vara stresstålig och samarbetsvillig
- våga ta egna initiativ
- serviceinriktad och öppen för nya idéer

Det allra viktigaste är dock att du vill verka för att våra boende ska få god omsorg genom maten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A675037 - Kopia

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas.


Inför rekryteringsarbetet har Malung-Sälens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknade.