jobb just nu!

Biträdande rektor till förskolan Eken

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till oss!

Vilka är då vi? Vi är ett härligt gäng som alla arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för våra yngsta Borlängebor. Vi söker nu en biträdande rektor som vill vara med på vår resa. Förskolan är belägen på Hagalund i centrala Borlänge och har fyra dagavdelningar och fyra avdelningar som erbjuder omsorg dygnet runt för barn mellan 1-12 år.

Värdegrundsarbetet är en viktig del för oss och något vi arbetar aktivt med. Vi ser olikheter som en tillgång och anser att vi alla har mycket att lära av varandra. Barnen ska känna sig värdefulla och respekterade av både barn och vuxna. Vi vill också att de ska känna glädje, lust och nyfikenhet när de kommer till oss på Ekens förskola. Därför ser vi det som en självklarhet att vår värdegrund lockar även dig, den lyder:

- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Som biträdande rektor kommer du tillsammans med rektor leda, följa upp och utvärdera enhetens pedagogiska utveckling och systematiska kvalitetsarbete. Tjänsten innefattar personalansvar där det ingår bland annat rekrytering, medarbetarsamtal, rehabilitering och coachning av medarbetare. Som biträdande rektor kommer du tillsammans med rektor att ansvara för det systematiska arbetsmiljöarbetet och långsiktigt leda verksamheten för att säkra en kvalitativ utveckling av våra processer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare då du behöver vara väl insatt i utbildningsväsendets styrdokument och förordningar. Du har gedigen erfarenhet av arbete inom förskola och besitter en förståelse för verksamhetens kärnuppdrag. Tjänsten kräver att du har mycket goda kunskaper både skriftligt och muntligt i det svenska språket, det är meriterande om du även har andra språkkunskaper. Har du påbörjat eller avslutat rektorsutbildningen, tidigare chefserfarenhet och/eller någon ledarskapsutbildning så är det meriterande. Avslutningsvis så är det meriterande om du har genomfört ICDP (vägledande samspel), erfarenhet av arbetsmiljöarbete samt om du har VFU-handledarutbildning.

Gällande dina personliga egenskaper så söker vi dig som har förmågan att leda andra på ett tryggt och bestämt sätt och du behöver se dig själv som en strategiskt lagd person som inte har några problem med att se helheter. Du är en fena på att skapa framgångsrika team där du alltid värdesätter laget framför jaget och du är duktig på att lösa problem som uppkommer. När saker inte går som det var tänkt, är det viktigt att du har en förmåga att hantera bakslag och att du behåller lugnet även i stressade situationer.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A972389

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Kan förekomma viss kväll/helgtjänstgöring.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.