jobb just nu!

Socialsekreterare sökes till barn och familj, 100% tillsvidare!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 750 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor.

Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Vi utökar nu vår arbetsgrupp och söker dig som är socionom och som gillar att arbeta med familjer i förändringsprocesser. Är du intresserad av barn, deras familjer och nätverk så är detta något för dig!

Arbetsuppgifter

Tjänsten ryms inom arbetsgruppen barn och familj, som består av en enhetschef och 9 socialsekreterare. 2 av dessa arbetar med familjerätt, 1 är mottagningssekreterare och resten arbetar med utredning och uppföljning. Här finns ett nära samarbete med andra kollegor på individ och familjeomsorgen, men också med kommunens övriga verksamheter inom till exempel biståndshandläggning och skola.

Kvalifikationer

För att arbeta hos oss behöver du vara socionom och ha god erfarenhet av myndighetsutövning inom det aktuella arbetsområdet. Som person behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha god humor, för hos oss kommer du att ha roligt på arbetet. Du får gärna ha erfarenhet av att dokumentera i Lifecare.

Speciellt för Höör är vårt arbete med Familjerådslag, eftersom vi är övertygade om att människor och dess nätverk själva äger den viktigaste kraften till förändring. Det är därför av vikt att du har en positiv syn på människors nätverk som en viktig resurs för familjen.

Körkort krävs eftersom kommunens yta är stor och många medborgare bor utanför tätorten.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-01-01

Tillträde enligt överengskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   91/20

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.