HR-utvecklare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill vara med och dela vårt genuina intresse och stora engagemang för HR-frågor i vår kommun.

Hos oss arbetar vi brett inom HR gentemot kommunens fem förvaltningar. Vårt fokus är att göra chefernas HR-arbete enkelt, begripligt och lustfyllt. Vi bidrar med HR-perspektivet och ger ett professionellt, konsultativt stöd till våra chefer i såväl dagliga som strategiska frågeställningar. Utöver detta har var och en av oss ansvar för ett par HR-processer var. Det innebär att vi omvärldsbevakar, utvecklar och utbildar inom bland annat rekrytering, rehabilitering, kompetensförsörjning, arbetsmiljö, samverkan, lönebildning och digitalisering. Den här tjänsten kommer ha sitt fokus på områdena arbetsmiljö och samverkan, så om ditt hjärta klappar lite extra för dessa frågor - tveka inte att söka denna tjänst.

Vi är ett relativt nytt HR-gäng och just nu försöker vi hitta former för hur vi tillsammans kan utveckla framtidens HR- arbete. Vi har bland annat digitalisering på agendan, liksom att utveckla medarbetar- och ledarskapsfrågorna i kommunen.
Vi erbjuder dig ett omväxlande uppdrag med en stor portion av kollegialt lärande och utveckling. Du har stora möjligheter att forma ditt arbetsinnehåll och arbetssätt efter dina intresseområden och utifrån din kompetens.

Om du tycker det verkar intressant att arbeta hos oss så skicka in din ansökan; vi väntar med spänning!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

• Högskole-/universitetsutbildning inom HR eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig.
• Några års erfarenhet av HR-arbete.
• God vana att arbeta med digitala plattformar.

För rollen som HR-utvecklare krävs att du är initiativtagande, modig, och ansvarstagande. Du är lyhörd för organisationens behov och har lätt för att skapa förtroendefulla relationer med både chefer, kollegor, fackliga organisationer och andra aktörer inom och utanför kommunen.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A1174873

Gör ansökan

Förmåner

Förmån Åstorp, en portal full med erbjudanden samt friskvårdsbidrag. Aktiviteter i personalklubb.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.

För bli aktuell för anställning behöver du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister.