jobb just nu!

Rektor St Iliansskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Arbetsuppgifter

Med fötterna i samtid och med blicken mot framtid söker vi dig med vilja och mod att göra skillnad. Du har en dokumenterat god ledarförmåga som utgår ifrån delaktighet och transparens. Du är väl insatt i hur grupper utvecklas och leder förebildande genom att benämna det som många gånger är svårt att benämna. Dina förväntningar på dig själv och medarbetare kännetecknas av tydlighet och bjuder in till dialog. Du är bekväm med att skolans uppnådda resultat är ditt resultat. Som en grund för det goda samtalet strävar du alltid efter ett "jag"-budskap. Det systematiska kvalitetsarbetet du ansvarar för bygger på resultat, åtgärd och analys och du nöjer dig sällan med att forskning stannar i teori. Du är övertygad om att bra resultat inte har med tur och tillfällighet att göra!

Fokus i detta uppdrag är att leda och vidareutveckla St Iliansskolan mot högre måluppfyllelse.

Kvalifikationer

För det här arbetet är det viktigt att du är en mogen person, att du är trygg, stabil och har god självinsikt. Även om mål och resultat är det övergripande viktigaste så har du förmågan att nå dit både genom att ta initiativ, att vara beslutsam och tydlig samt genom att arbeta långsiktigt relationsskapande. Med pedagogisk insikt och uthållighet fokuserar du på kvalitetsfrågor. Din ledarstil är förebildande för hur en modern rektor bör arbeta.

Rektorsutbildning alternativt påbörjad rektorsutbildning, erfarenhet och dokumenterad förmåga att leda andra inom grundskolan samt pedagogisk högskoleexamen är krav.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-01

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   C27221

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

När du söker jobb hos oss registrerar du dig i Offentliga jobbs databas. De uppgifter du lämnar är offentliga och måste därför efter en eventuell begäran enligt offentlighetsprincipen lämnas ut. Enköpings kommun är personuppgiftsansvarig och kommer att behandla dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning.