Förstekock till Höörs kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Två minuters promenad från tågstationen är Björkens centralkök beläget, där bereds och tillagas sju mål mat om dagen till 90 medborgare på Höörs kommuns särskilda boende alla dagar om året. Här är kvalité och matglädje drivkraften i en kreativ och utmanande vardag. Vårt mål är att följa nollvision mot undernäring och erbjuda våra medborgare en god livskvalitet.

Arbetsuppgifter

Uppdraget som förstekock innebär att skapa förutsättningar för hela teamet om tre medarbetare genom att planera och leda det dagliga arbetet, säkerställa att produktionen utförs enligt gällande rutiner och att måltiderna håller en god kvalitet.

Som förstekock ansvarar en även för att förverkliga utvecklingsprojekt, delta i menyplanering och vara verksamhetens representant i olika forum. Tjänsten innefattar även att vara en del av gruppen och utföra vanliga köksuppgifter såsom matlagning och lokalvård. Tjänstgöring enligt sexveckors schema med tjänstgöring var 3:e helg med förkortade arbetsdagar vid högtider (från och med 2024 var 4:e helg).

Kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel och kommunikativ med ett genuint intresse för måltider. Du är lösningsfokuserad och trivs med att utvecklas och utmanas. Du skall ha dokumenterad restaurang/livsmedelsutbildning där livsmedelshygien, livsmedelskunskap, matlagning, specialkost, ekonomi och datorkunskap ingått. Du ska även ha tre års arbetslivserfarenhet, god datorvana samt behärska det svenska språket i tal och skrift.

Ledarskapsutbildning och/eller erfarenhet samt specialkompetens inom avvikande kost är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   36/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kan kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.