jobb just nu!

Fritidspedagog/Lärare på fritidshem

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se


Skolutveckling och kollegialt lärande är vår styrka på Rombergaskolan. Vi har ca 270 elever från förskoleklass till årskurs 6. Det är en personaltät skola med viljan att göra skillnad för varje elev. Resultat och kvalité är något vi hela tiden strävar efter i mötet med eleven och i mötet med lärandet.
Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag hos oss innebär att du kommer att arbeta på fritidshemmet c.a 60% och resterande 40% som lärare i skolan. Hur ditt läraruppdrag i skolan kommer att se ut beror på vilka ämnen du är behörig i och vilka elevgrupper vi kommer fram till att din kompetens och erfarenhet passar för.
Som lärare på fritidshem och skola ansvarar du för att leda, planera, dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med arbetslaget. Du utvecklar och utformar den pedagogiska verksamheten med dina kollegor så att alla barn kan utveckla sitt allra bästa jag. Du arbetar tillsammans med övriga i arbetslaget för att skapa en trygg, rolig och lärorik miljö för barnen. Vi utgår ifrån varje barns förmåga att utvecklas där du stärker barnet genom att lyssna, stötta och uppmuntra. För att trivas hos oss behöver du ha en positiv elevsyn, vara duktig på att skapa goda relationer samt brinna för att utveckla elevers lärande utifrån de möjligheter och utmaningar som finns. Du förväntas vara väl förtrogen med gällande styrdokument och ha en god digital kompetens.

Kvalifikationer

Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Du tar ansvar för din uppgift strukturerar och driver dina processer vidare.

Du har pedagogisk insikt och har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar samt anpassar sättet att förmedla till mottagaren.

Du har god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du är relationsskapande är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Skapar kontakter och underhåller relationer.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-05

Snarast möjligt

Ansökan

Referensnummer:   C27300

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.