PTP-psykolog till primärvårdsrehab i Ljungby!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till primärvårdsrehab!

Hos oss samlas alla rehabresurser i primärvården - här arbetar vi som är psykosociala resurser, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabassistenter och rehabkoordinatorer. Nu söker vi en PTP-psykolog som vill jobba med psykisk ohälsa i primärvård, på någon av våra vårdcentraler i Ljungby. Du kompletterar våra psykosociala resurser med din kompetens och bidrar till en god vård och behandling för våra patienter!

Tillsammans med vårdcentralerna utvecklar vi arbetsrutiner och arbetsmodeller för en hög tillgänglighet för våra patienter med stegvis vård och behandling. Hos oss arbetar du i nära samarbete med olika professioner men också i ett större sammanhang med alla psykosociala resurser inom primärvårdsrehab.

Vi är en arbetsplats att trivas på, med öppet klimat och där vi stöttar och hjälper varandra. Hos oss möts du av ett arbetsklimat där tilliten är hög och där du har möjlighet att påverka, både i ditt eget arbete och i vår organisation. Just nu jobbar vi bland annat med nya digitala arbetssätt, bland annat genom att erbjuda videobesök. Vi arbetar också framgångsrikt med nya arbetsformer för minskade sjukskrivningar.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". I Region Kronobergs offentligt drivna primärvård finns det plats för dig att må bra och utvecklas i yrkesrollen. Som ny medarbetare hos oss får du en individuell introduktionsplan, med en mentor som stöttar och hjälper dig att komma in i rutinerna i ett tempo som passar dig. Du har regelbunden handledning, individuellt eller i grupp. Vi har en stor och stabil organisation i ryggen, inte bara den gemensamma primärvården i länet utan hela Region Kronoberg som ger trygghet och öppnar möjligheter för din utveckling och karriär. Vi är måna om att du ska trivas hos oss!

Arbetsuppgifter

Som PTP-psykolog hos oss har du intressanta och varierande arbetsuppgifter! Du kommer bland annat att arbeta med handledning/konsultation, bedömning, utredning och behandling.

Inom Region Kronoberg erbjuder vi dig ett gediget PTP-program med stöd från erfarna handledare och studierektorer men också andra professioner som läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster med flera. Inom ramen för PTP-programmet får du bland annat:
- Föreläsningar/utbildningar med olika teman
- PTP-träffar med reflektioner och diskussioner rörande rollen som PTP och psykolog
- Ramträffar där PTP, handledare och studierektor träffas
- Möjlighet till studiebesök

För mer information om hur det är att vara PTP-psykolog i Region Kronoberg, läs gärna mer här; https://www.regionkronoberg.se/contentassets/43628aa6aed8457199c2fcc56b5b807e/ptp-psykolog_2022.pdf

Kvalifikationer

Du som söker PTP-tjänst hos oss ska ha en examen från psykologprogrammet och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-09-01

Tidsbegränsad till: 2023-08-31

Eller enligt överenskommelse.
(eller mindre efter överenskommelse)

Ansökan

Referensnummer:   PVR 125/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.