jobb just nu!

Barnskötare till Norra området

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Vi söker nu en barnskötare till Sågarvallens förskola på Norra området.
Norra områdets förskolor arbetar mot en naturprofil vilket resulterar i att mycket av vår pedagogiska verksamhet bedrivs utomhus.
Sågarvallens förskola arbetar med det pedagogiska verktyget "Grön flagg". Förskolan omges av en härlig natur med närhet till både skogar och sjöar. Vi ser naturen som en viktig del av vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu Dig som är barnskötare och som med hjälp av naturen vill stimulera barns lärande.
I barnskötarens uppdrag ingår att främja barns personliga utveckling till aktiva, kreativa, kompetenta och ansvarskännande individer. Du arbetar i ett arbetslag och samverkar med övriga yrkeskategorier kring barnet.

Du som söker vill tillsammans med oss satsa på språk- och utomhuspedagogisk utveckling och skapa goda lärmiljöer både inomhus och utomhus.
Du kommer i ditt arbete som barnskötare samarbeta med skolan där vi har nätverksträffar för att få en helhetssyn på barns lärande. Du kommer även att delta i nätverksträffar för all personal inom förskolan, dels i Norra området och dels i hela kommunen.

Vi önskar att du är aktiv och drivande i våra kontinuerliga reflektionsgrupper där vi reflekterar över vårt uppdrag kopplat till målen.

Tycker Du att det låter intressant att jobba med oss är Du välkommen att söka tjänsten!

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är utbildad barnskötare.

Du ska ha förmåga att stimulera barn till ett lustfyllt och kreativt lärande och ha en god samarbetsförmåga.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.
Erfarenhet av arbete i förskola är meriterande liksom erfarenhet av arbete med utomhuspedagogik.

Anställningens omfattning

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut tas.
Tillträde enligt överenskommelse.
Dagtid
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A559545

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Askersunds kommun jobbar med ett friskvårds- och hälsoperspektiv och som ett led i detta får du friskvårdsbidrag varje år. När du arbetar hos oss har du fria pedagogiska luncher.

Intervjuer och tillsättning sker fortlöpande under annonseringstiden. Ansök redan idag!

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!