jobb just nu!

Lärare till Fordon-och transportprogrammet, inriktning lastbil och mobila maskiner

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Westerlundska gymnasiet i Enköping är en stor skola med hög kvalitet på utbildningarna. Här trivs både elever och personal. Vi har 12 nationella program för eleverna att välja mellan och ett av dem är fordons- och transportprogrammet med cirka 50 elever.
Enköping kallas för Sveriges närmaste stad. Här finner du småstadsatmosfär och en levande landsbygd på ett bekvämt pendlingsavstånd till bland annat Stockholm, Västerås och Uppsala.

Mer om Westerlundska gymnasiet hittar du på vår webbplats Westerlundska.nu

Arbetsuppgifter

Som lärare på inriktningen lastbil och mobila maskiner bedriver du praktisk och teoretisk undervisning i fordonsteknik. Inriktningen ska ge kunskaper i diagnostik, reparation och service av tunga fordon och mobila maskiner. Du planerar och följer upp elevernas kunskapsmässiga utveckling både i skolan och på APL. Du blir ansvarig för ca 16 elever i årskurs 2 och 3 och ingår i fordons- och transportprogrammets arbetslag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har goda yrkeskunskaper som mekaniker på lastbilar, entreprenadmaskiner och jordbruksmaskiner eller som är behörig fordonslärare inom inriktningen lastbil- och mobila maskiner.

Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

Ansökan

Referensnummer:   C26622

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.