Vill du arbeta med lokalvård? - Vi söker timvikarier!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential!
Lekebergs kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetarskap och ledarskap präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter. Vi strävar emot att vara en effektiv, hållbar och trygg kommun för våra kommuninvånare och medarbetare.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar! Vill du vara med på resan? Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


Kommunstyrelseförvaltningens uppdrag är att leda, styra, följa upp och ge ett effektivt stöd till alla nämnder och verksamheter och här ingår övergripande stödfunktioner inom ekonomi, personal och administration.
Inom kommunstyrelseförvaltningen ingår också teknik- och serviceavdelningen, avdelningen för näringsliv, integration och arbetsliv samt vår kultur- och fritidsavdelning. Vi har för närvarande ca 100 medarbetare i kommunstyrelseförvaltningen och kommunen i stort har ca 650 tillsvidareanställda.

Arbetsuppgifter

Internservice som består av lokalvård och vaktmästeri har tätt samarbete med Gata park. Enheten är stationerad i centralorten Fjugesta men har hela kommunen som sitt arbetsområde. På lokalvårdsenheten är vi för närvarande ca 23 medarbetare.

Nu söker vi flera timvikarier för arbete som lokalvårdare! Är det dig vi söker?

Lokalvårdsenheten har alla kommunens verksamheter som sitt arbetsfält. I rollen som lokalvårdare ser du till att det är en trivsam miljö i alla lokaler som kommunen bedriver verksamhet i. Det innebär att du kan få arbeta bl.a. i förskolor och skolor, äldreboenden och kontorslokaler. Din arbetsdag kan vara fördelad över flera verksamhetsområden under samma dag.

Vi strävar efter att vår verksamhet ska präglas av en helhetssyn och en servicekänsla gentemot våra kunder. Du kommer att introduceras till arbetsuppgifterna tillsammans med erfarna kollegor. Uppdraget innebär raka veckor och tidiga morgnar. Arbetsdagen startar tidigast kl. 05.30.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• har körkort med behörighet B, körvana, kan/får köra bil samt har tillgång till egen bil (reseersättning utgår)
• kan uttrycka dig väl både i tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som lokalvårdare och/eller utbildning i PRYL eller SRY.

Vi förväntar oss av dig att du är en person som är serviceinriktad med ett professionellt bemötande. Du är utåtriktad och har en förmåga att ta egna initiativ och ser vad som bör göras. Arbetet kräver en noggrannhet och ansvarskänsla och en förmåga att självständigt planera och utföra arbetsuppgifterna. Du är en person som har lätt för att samarbeta och har ett positivt förhållningssätt till ditt arbete, dina kunder och kollegor. Den egenskap vi värderar högst är förmågan att vara flexibel och att lätt kunna växla mellan enhetens olika verksamhetsområden.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Vi kräver ett utdrag ur belastningsregistret.

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A1205242

Gör ansökan

Anställning

Annonsen avser flera tjänster.

Övrigt

Lekebergs kommun består bl.a. av centralorten Fjugesta och tätorterna Mullhyttan och Hidinge/Lanna. Med korta avstånd, goda kommunikationer och kommunens strategiska placering är det enkelt att ta del av både landsbygd och stad. Här finns attraktivt boende, ett rikt kultur- och fritidsliv och ett bra företagsklimat.

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.
Vissa tjänster är säkerhetsklassade, därför kan även en säkerhetsskyddsintervju komma att bli aktuell i rekryteringsprocessen.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.