jobb just nu!

Semestervikarier vård och omsorg Åmotfors

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Eda kommun har ca 8 500 invånare och är vackert belägen i västra Värmland. Kommunen ligger mitt emellan Karlstad och Oslo med goda kommunikationsmöjligheter åt vardera hållet. Aktiviteten efter den svensk-norska gränsen har påverkat utvecklingen i kommunen på ett gynnsamt sätt genom en blomstrande gränshandel, där mer än 3 miljoner människor möts varje år. Det finns fortsatt intresse från näringslivet att etablera sig i kommunen, vilket också ställer krav på den kommunala servicen. Det lokala näringslivet med tyngdpunkt på industri och handel gör Eda till en attraktiv kommun. Eda kommun erbjuder goda möjligheter till varierande fritidsaktiviteter både sommar- och vintertid och några av våra anläggningar som lockar många besökare är Valfjället Skicenter och Eda Golfklubbs unika 18-hålsbana.

Arbetsuppgifter

Kom och jobba hos oss inom Vård och Omsorg i Åmotfors under sommaren. Vi kan erbjuda ett stimulerande och meningsfullt arbete där du gör skillnad för de människor du möter.

Vi söker undersköterskor och vårdbiträden. Under juni, juli och augusti erbjuds semestervikariat, dag- eller nattjänstgöring inom hemtjänst/nattpatrull, äldreboende och korttidsboende .

Vårt arbete utgår från Vård och Stöds värdegrund. För oss är ett gott bemötande och en god kommunikation en viktig del i arbetet. Du är med och bidrar till att enskilda som p.g.a. ålder, sjukdom och/eller funktionsnedsättning är beviljade stöd för att klara sin vardag kan känna sig trygga och få en god omsorg och vård. Detta kan innebära personlig omvårdnad, hjälp vid måltidssituationer, stöttning och vanligt förekommande hushållsgöromål som t.ex. städ och tvätt. Dokumentation ingår i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

Relevant utbildning och/eller erfarenhet.
I vissa verksamheter krävs körkort och vid behov tillgång till egen bil.
Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Du är lyhörd för andras behov, visar ett gott bemötande samt har en god samarbetsförmåga.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Innebär eventuellt att arbeta på flera enheter i området.
11 dagar - 3 månader. Vikariat under sommaren 2019.

Ansökan

Referensnummer:   A845520

Gör ansökan

Anställning

Schemalagd arbetstid.

Övrigt

Välkommen med din ansökan innehållande meritförteckning. Helst digital ansökan via Offentliga Jobb annars post till Eda kommun, Vård och Stöd, att: My Wikström, Älvuddsgatan 17, 670 40 Åmotfors. Märk kuvertet "Semestervik VoO"

Eftersom vi ser fram emot din ansökan så vänta inte utan sök vikariat redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.

Innan anställning kan ske begärs utdrag ur Rikspolisstyrelsens misstanke- och belastningsregister, lämnas i oöppnat kuvert.

Grundannonsering sker enligt kommunens policy, vi undanber oss därför bestämt försäljare av annonsplats, rekryteringssajter och liknande.