jobb just nu!

Förskollärare till grundsärskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsenTierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Grundsärskolan är belägen på Centralskolan, en F-9-skola i centrala Tierp. I nuläget har vi sammanlagt drygt 30 elever som går i grundsär- respektive träningsskoleklasser.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Arbetsuppgifter

Pedagogiskt arbete i grundsärskola/träningsskola, där du undervisar/stödjer elever med intellektuell funktionsnedsättning samt ev. andra funktionsnedsättningar, (t.ex. rörelsehinder, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som autismspektrumtillstånd, ADHD, etc. ). Du arbetar i team med övriga kollegor i klassen (speciallärare, elevassistenter) och ni arbetar mot verksamhetens uppsatta mål, vilka utgår från våra styrdokument. Du arbetar även i grundsärskolans fritidsverksamhet där du tillsammans med övriga pedagoger har ett pedagogiskt ansvar i verksamheten. Du samverkar med vårdnadshavare, övrig verksamhet i grundskolan, andra myndigheter såsom Socialtjänst, Habilitering och BUP.

Kvalifikationer

Förskollärarexamen. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i grundsärskola alt. erfarenhet av arbete med våra målgrupper. Det är önskvärt med kompetens inom AKK, alternativ kompletterande kommunikation.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-08-10

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A956663

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.