Sjuksköterska, kombinera mottagningsarbete med arbete på medicinavdelning

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vi söker dig som är sjuksköterska och vill kombinera din tjänst med arbete både inom öppenvård och i slutenvård. Med en kombinationstjänst får du följa patienten i olika skeden. Du får variation i arbetet och det är en möjlighet till utveckling i din yrkesroll.

Lung- och allergimottagningen är en specialistmottagning för patienter med olika lungsjukdomar, allergier och sömnrelaterade problem som behandlas med CPAP. På medicinavdelning 5 vårdas främst patienter med olika lungsjukdomar, mag- tarm- och leversjukdomar (gastroenterologi). Både mottagningen och avdelningen tillhör samma enhet, enhet 5 på medicinkliniken i Växjö. Det innebär att du har samma chef i öppen- och slutenvården samt flera kollegor som kombinerar på samma sätt.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på lung- och allergimottagningen kommer du ha ett varierande arbete. Du ger råd och stöd till patienter med lungmedicinska eller allergiska besvär genom telefonsamtal eller vid besök, du assisterar vid bronkoskopi, tar blodgaser, utför spirometrier, har självständiga besök gällande syrgasutprovning eller utprovning av CPAP, träffar transplanterade patienter, cancerpatienter, utför tester för allergiska besvär eller behandling av dessa. Du jobbar i ett team med läkare, sjukgymnaster, undersköterskor och andra sjuksköterskor.

Som sjuksköterska på medicinavdelning 5 kommer du att få bred erfarenhet inom alla förekommande arbetsuppgifter på en vårdavdelning. Även på avdelningen kommer du att jobba i team med läkare, undersköterskor, sekreterare och sjuksköterskor. Vi som jobbar på avdelningen har också nära kontakt med bland annat sjukgymnaster och dietister som kan vara extra hjälp i vårdarbetet när det behövs.

Tjänsten är uppdelad 50% på lung- och allergimottagningen samt 50% på medicinavdelning 5. För att du ska känna dig trygg i arbetet kommer du att få introduktion på ett ställe i taget innan du börjar kombinera mellan mottagning och avdelning. På detta sätt får du en hög kompetens och möjlighet att träffa patienter i olika skeden av sina sjukdomar.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska.

Anställningens omfattning

Snarast eller enligt överenskommelse
100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   SHV 159/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning tillämpas

Förmåner

Region Kronoberg ger höjd ob-ersättning för den som arbetar obekväm arbetstid. Vi tillämpar också nattindex 1.4 vilket innebär att du får fyra timmar extra för varje natt som du arbetar.

Övrigt

Kronoberg upplevs bäst på plats. Här finns möjligheter att bo mitt i city, naturnära och ändå på cykelavstånd till arbetsplats eller varför inte på landet med bra pendlingsmöjligheter.

Region Kronoberg erbjuder nyinflyttade medarbetare inflyttarservice, det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i Kronobergs län. Läs mer på: http://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/region-kronoberg-som-arbetsgivare/inflyttarservice/

Som medarbetare i Region Kronoberg får du även tillgång till friskvårdsbidrag, föreläsningar och aktiviteter från friskvårds- och hälsoenheten och mycket annat.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-
693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.